Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel yorum: O mu kazanır bu mu kazanır o işlerle uğraşmam

Başkan Erdoğan CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in açıklamaları ve yaşanan tartışmalara ilişkin "Ben kendi işime bakıyorum. Onlar da kendi aralarında kendi işlerine baksınlar. Çünkü ben o mu kazanır bu mu kazanır o işlerle uğraşmam." dedi.

GİRİŞ 21.09.2023 22:20 GÜNCELLEME 21.09.2023 22:56
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan gelişmeye ilişkin ABD ziyaretinde aralarında Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ında bulunduğu gazetecilerin yönelttiği sorulara yanıt verdi.

Erdoğan, "CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. CHP'de genel başkanlık değişimi olur mu tartışmaları sürerken sizin değerlendirmeleriniz nasıl olur?" sorusuna, "Beni bu çekişmeye veya bu çatışmaya katmayın. Ben kendi işime bakıyorum. Onlar da kendi aralarında kendi işlerine baksınlar. Çünkü ben o mu kazanır bu mu kazanır o işlerle uğraşmam." yanıtını verdi.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADAYI KİM OLACAK?

"Cumhur İttifakı'nın adayı kim olacak? Cumhur İttifakı'nın adayıyla ilgili herhangi bir isim belli mi? Takvim belli mi?" sorusuna karşılık Erdoğan, şunları söyledi:

"Cumhur İttifakı'nın bu noktada bir sıkıntısı yok. Şu anda 81 vilayette başta İstanbul, Ankara olmak üzere bunu Devlet Bey'le oturacağız, konuşacağız. Nerede kimi gösteririz, istişarelerimizi yapıp ona göre büyük şehirler olsun diğerleri olsun buralardan isimleri inşallah hayırlısıyla belirleyeceğiz. Şu anda hemen 1 ay içerisinde bunlar belirlenir diye bir şey yok. Fakat biz buralardaki büyük şehirlerde kimler koç başı olabilir? Bu vilayetlerin dışında diğer illerde kimler olabilir? Bunları tespit edip garantiye gidecek şekilde bu illerde dayanışma halinde kavga, gürültü olmadan adaylarımızı beraber belirleyeceğiz."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Cöp partisi chp
    Cevapla
  • Recep 7 ay önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanım iyi söylemiş ister tek tek ister hepsi gelsin yine tüm seçimleri kaybetmem diyor ne diyelim Allah nice zaferler nasip etsin
    Cevapla
  • Час 7 ay önce Şikayet Et
    Esek heykeli bulsunlar chp nin genel baskani yapsinlar ...herseyi yaptilar bunu da yaparlar yakinda ..
    Cevapla
  • Benm adım hiçkimse 7 ay önce Şikayet Et
    Özgur özel en iyi secenek
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Mustafa Tuna Kısa zamanda Ankaraya iyi hizmetler yaptı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de bir olay daha! Başkan sahaya indi
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu