HDP milletvekili adayı havalimanında gözaltına alındı!

HDP'den 1 Kasım 2015 yılında yapılan seçimlerde milletvekili adayı olan Latife Canan Kaplan, İstanbul Havalimanı'nda silahlı terör örgütü MLKP üyeliğinden gözaltına alındı.

GİRİŞ 26.09.2023 08:13 GÜNCELLEME 26.09.2023 09:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

HDP'den milletvekili adayı olan Latife Canan Kaplan, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Fransa'dan, İstanbul Havalimanı'na saat 19.35 sıralarında inen uçakla Türkiye'ye gelen Latife Canan Kaplan'ın, İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği'nin Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (MLKP) şeklindeki aranma kaydından dolayı gözaltına alındığı bildirildi.

Polis merkezine götürülen Latife Canan Kaplan, verdiği ilk ifadede Fransa'ya tatile gittiğini, İstanbul'da yaşadığını söyledi. Kaplan'ın 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde HDP'den İzmir 1. Bölge Milletvekilliğine aday gösterildiği öğrenildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    bu Fransız yavrularını rahat bırakmayın nefesiniz onları deli etmeye yeter
    Cevapla
  • Vanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Akşama kalmaz serbes. Emekliye gelince yok pkk uzantılarına var bunların hepsinin aldığının hesabı bir gün verilecek yazık ülkeme adalet
    Cevapla
  • Dogru soz 7 ay önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargilanmak uzere serbest :))) bosuna polisi yormayin onlar mama pesinde ,savci hakimler tatil ulkede olen olduguyle kaliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak