Ankara'daki hain saldırı girişimine ilişkin Yalçın Topçu'dan sert açıklama!

Ankara Kızılay'da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önündeki hain saldırı girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu açıklama yaptı.

Ankara'daki hain saldırı girişimine ilişkin Yalçın Topçu'dan sert açıklama!
Ankara'daki hain saldırı girişimine ilişkin Yalçın Topçu'dan sert açıklama!
GİRİŞ 01.10.2023 14:48 GÜNCELLEME 01.10.2023 14:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başkent Ankara’da bu sabah saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığına bombalı saldırı girişiminde bulunuldu.

Saldırı girişiminde bulunan 2 terörist, emniyet güçlerince etkisiz hale getirildi.

Hain saldırı girişimi sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu şu ifadeleri kullandı;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletimizin sağladığı siyasi istikrar ile bölgesinde ve dünyada her alanda yükselen, oyunları bozan ve oyun kuran bir güç olarak Büyük Atatürk'ün ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartma hedefi doğrultusunda kararlı adımlarla yoluna devam etmektedir. Ve pek tabii olarak da bu yükselişimiz,kadim tarihi muarızlarımız olan bazı küresel güç merkezlerini rahatsız etmektedir.

"YAPANLARI VE YAPTIRANLARI LANETLİYORUM"

Türkiye,devleti ve milleti ile terörün her türünü,piyonları ve sahipleri ile birlikte ülkemizin, bölgemizin ve dünyanın huzuru ve esenliği için yok etmeye kararlıdır. Her kes şunu iyi bilmeli ki!.. Washington, Berlin, Londra, Paris, Moskova, Pekin ne kadar güvenli ise Ankara’da bir o kadar güvenlidir. Emniyet Genel Müdürlüğümüze yapılan, kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından akamete uğratılan bombalı terör saldırısını, yapanları ve yaptıranları lanetliyorum.

Bu hain eylemin failleri olan iki teröristten biri kendisini patlatmak zorunda kalarak itlaf olmuş, diğeri ise kahraman polislerimiz tarafından itlaf edilmiştir. Hain terör saldırısını amacına ulaşamadan bertaraf eden kahraman Polis Memurlarımızı yürekten kutluyor, yaralı iki kahramanımıza acil şifalar diliyor, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın şahsında başkanlığımızın bütün çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah (CC) vatanımızı, milletimizi ve devletimizi korusun ve yüceltsin.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vatandaşım 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkanım rahmetli Muhsin başkan ve siz idam cezasını referanduma sunalım demiştiniz.Cumhur ittifakının partileri bunu lütfen halka sordursun.
    Cevapla
  • Türköne 6 ay önce Şikayet Et
    ABD elçisinin yaptığı açıklama için bakamlığa çağrılıp sizin sözünüz söylenmeli değerli başkanım.
    Cevapla
  • Alper Tunga 6 ay önce Şikayet Et
    Başkanım genel başkan iken hep söylediğin ‘ bölücü- ahlaki ve ekonomik terör için idam’ yeni bir anayasanın konuşulduğu bu günlerde Reise söylede idam gelsin artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı