Kabaktepe: 31 Mart 2024'te İstanbul'u alacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "3. Medya Buluşması"nda yerli ve yabancı gazeteciler, medya yöneticileri ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi. Kabaktepe yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

GİRİŞ 03.10.2023 20:37 GÜNCELLEME 04.10.2023 11:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen buluşmada Kabaktepe, basın mensuplarıyla sohbetinin ardından konuşma yaptı.

Basının demokrasi ve toplumsal gelişim açısından önemine değinen Kabaktepe, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi'nin Türkiye ve dünya demokrasi tarihine geçecek örnek nitelikte bir seçim olduğunu söyledi.

Kabaktepe, yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri için de parti olarak saha çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, bu seçimden de başarıyla çıkacaklarını kaydetti.

Medyanın modern dünyadaki önemini vurgulayan Kabaktepe, "Hızın çok fazla tartışıldığı günlerden geçiyoruz. Hızla beraber hakikatin ve değerin de tartışıldığı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en yakından yaşayan sektör de medya sektörü. Enformasyonun, iletişimin çok fazla hızlanmasına rağmen haberin hakikati ve değerinden kopmayan tüm gazeteci arkadaşlarımıza köşe yazarı, muhabir, kameraman, haber spikerine kadar tüm paydaşlarına da teşekkür etme borcumuz var." ifadelerini kullandı.





KABAKTEPE: İSTANBUL'U ALACAĞIZ

Yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri için de parti olarak saha çalışmalarına başladıklarını ve bu seçimden de başarıyla çıkacaklarını kaydeden Kabaktepe, "Önümüzde 2024 seçimleri var. Bizler hem mutfak çalışmaları hem saha çalışmaları, hem sandık çalışmaları üç başlık altında çalışmalarımıza başladık, devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart 2024'de Mayıs 2023'te olduğu gibi Türkiye'de AK Parti olarak en güzel sonuçları alacağız. En başarılı şekilde çıkacağız. İstanbul'umuzda da İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere inşallah 2029'a kadar AK Parti belediyesiyle buluşmasını da sağlayacağız diyorum" dedi.



Medyanın modern dünyadaki önemini vurgulayan Kabaktepe, "Hızın çok fazla tartışıldığı günlerden geçiyoruz. Hızla beraber hakikatin ve değerin de tartışıldığı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en yakından yaşayan sektör de medya sektörü. Enformasyonun, iletişimin çok fazla hızlanmasına rağmen haberin hakikati ve değerinden kopmayan tüm gazeteci arkadaşlarımıza köşe yazarı, muhabir, kameraman, haber spikerine kadar tüm paydaşlarına da teşekkür etme borcumuz var" ifadelerini kullandı. Kabaktepe, konuşmasının ardından medya mensupları ile sohbete devam etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • mustafa arslan 6 ay önce Şikayet Et
    Şu andaki seçmenin kiriteri malesef hizmet değil şuanki kiriter hayat pahallığı emekli maaşı bunlar çözülmez ise hakikaten büyük şehirler yine hüsran olacak.
    Cevapla
  • Yüksekova'lı 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah de, Allah izin vermezse, hiç bir şey yapamazsın. Geçen sefer Binali bey, İsmail Dümbüllü gibi gittiği yeri kahkahaya boğdu bir halt olmadı. İmamoğlu 3 ay boyunca, saat 6 da evden çıkmış, 24 de eve girmiş. Anlattığı yalan yanlış ama mesai çok uzun.
    Cevapla
  • Vatansever-54 6 ay önce Şikayet Et
    Ben bu seçimi de alabileceklerini düşünmüyorum. Seçmenin genel anlamdaki değerlendirme kriteri farklı olacak. Maalesef kriter, alınmayan hizmet, kötü şehir yönetimi olmayacak. Seçmenin kendi gündemi, İstanbul'un gündeminden çok farklı. Umarım yanılırım bu arada :-))
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    almayı çok istiyoruz lakin çok zor 2017 referandum önde kapattılar 2018 yine önde kappatılar 2019 da kaybettik 2023 te yine önde kapattılar sebebi çok açık hayat pahalılığı mülteciler şimdide emekliler ankarada dahil buna
    Cevapla
  • deli dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    kabaktepe boş yapma. Allahın izniyle de önce. nerde hani çık bi eylem yap metrobüslerde iki twit at ulan ben senden çok ekremi eleştiriyom ya az çalışıın ya çalışın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı