ATA Partisinin genel merkez binası açıldı

Eski bakan Namık Kemal Zeybek'in genel başkanlığını yaptığı ATA Partisinin genel merkezi törenle açıldı.

ATA Partisinin genel merkez binası açıldı
ATA Partisinin genel merkez binası açıldı
GİRİŞ 04.10.2023 19:06 GÜNCELLEME 04.10.2023 19:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kurucular kurulu tarafından 28 Temmuz'da kuruluş dilekçesi verilen partinin Çankaya ilçesi Ümitköy Mahallesi'ndeki genel merkez binasının açılışına çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Törende konuşan Genel Başkan Zeybek, partisinin ana politikasının, Atatürk'ün gerçekleştirdiği Türk devrimini, bilgi çağı gerçekleriyle yeniden yorumlayarak, yeniden Türk devrimini tasarlamak olduğu belirtti.

ATA Partisinin, Türkiye'de yeni bir doğuşu, yeni bir akımı ortaya çıkardığını söyleyen Zeybek, "Partimiz, sadece Türkiye sınırlarında değil, 10 milyon kilometrekareye yayılmış, binlerce yıl tarihin derinliklerinden gelen Türklüğün yeniden doğuşu olacak. Bu doğuşun temellerinde de büyük Atatürk'ün Türk devrimi olacak." diye konuştu.

Parti olarak "yeniden devrim" sloganını kullandıklarını ifade eden Zeybek, Atatürk'ün yolundan gittiklerini, Türk devletinin yeniden akıl ve bilimle yönetilmesi, tarihten ders çıkarılması gerektiğini kaydetti.

 

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Biz kimizki 6 ay önce Şikayet Et
    Gizli bir kanun varda parti kuranlar dokunulmaz diye milletmi bilmiyor yoksa devletten para almanın yeni modasımi
    Cevapla
  • Miso 6 ay önce Şikayet Et
    Bu da ne?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama