Son dakika: Erdoğan 'parçalayacağız' deyip mesajı verdi! Harekat sinyali...

Son dakika... Başkan Erdoğan terörle mücadelede yeni harekat sinyali verdi. Erdoğan: "Sınırlarımızda kurulmaya çalışılan terör koridorunu yeni harekatlarla parçalamaya, yürütülen kirli kampanyalara karşı tavır koymaya devam edeceğiz" dedi

GİRİŞ 25.10.2023 17:28 GÜNCELLEME 25.10.2023 19:10
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Partisinin Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, terörle mücadelenin de daimi gündemleri ve öncelikleri olduğunu belirterek, kahraman ordunun sınırlar ve ötesinde destan yazmayı sürdürdüğünü söyledi.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye yönelik terör tehditlerini, doğrudan kaynağında yok etme esasına dayalı güvenlik konseptini sürekli geliştirerek uyguladıklarını anlatan Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl süreyle uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresine destek veren tüm siyasi partilere ve milletvekillerine teşekkür ediyorum. Tezkerenin kabulü ve yürürlüğe girmesiyle Türkiye'nin terörle mücadelesi her alanda daha da güç kazanmıştır. Elbette tarih, operasyonlarımız neticesinde inlerinden çıkamaz hale gelen teröristlere, tezkereye 'hayır' diyerek can suyu olanları da affetmeyecektir. Bu sadece parlamentoya değil parlamento dışındaki kurumların içerisinde de bunlara destek verenleri affetmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ne içerideki bedhahların desteği, ne de sırtlarını dayadıkları emperyalist güçlerin himayesinin, bölücü terör örgütünü yok olmaktan kurtaramayacağını vurgulayarak, "Bir gece ansızın gelebiliriz" diye ifade ettikleri operasyonlarla terör örgütleri üzerinden kurulmak istenen projeleri çökerteceklerini, teröristlerin başını ezeceklerini söyledi.

Türkiye'ye rahatsızlık verdiği, inanca husumet beslediği için kendi topraklarında faaliyet gösteren terör örgütü mensuplarını ve destekçilerini koruyup kollayanların bir gün hakikati göreceklerini umduklarını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti:

"Korkarız ki, koyunlarında besledikleri yılanın kendilerini soktuğu o gün geldiğinde, her şey için çok geç olacak. Her ne kadar onlar, devlet olmanın ve uluslararası hukukun şartlarına uymuyor olsalar da, biz kendi vakarımızın gereğini yerine getirmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorunu yeni harekatlarla parçalamaya da ülkemize ve inancımıza karşı yürütülen kirli kampanyalara karşı tavır koymaya da devam edeceğiz. Mazlumların ve mağdurların yanında sergilediğimiz hasbi tavrımızı bozmayacak, bu onurlu duruşu günübirlik çıkarlara asla değişmeyeceğiz. Filistin halkına uygulanan zulme karşı, en başından beri gösterdiğimiz ilkeli yaklaşım, bunun en somut örneğidir."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    ABD'NİN HAYALİ 5 KORİDOR ve PENTAGON PROJESİ: 1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.Erbil-Hazar (PJAK Koridoru). Ortaya Erbil merkezli 5 köşeli sarı bir yıldız çıkar. YPG'nin bayrağındaki yıldız.. 5 koridor sayesinde NATO-PENTAGON hakimiyeti. İpekyolu, enerji, maden, insan trafiğinin kontrolü ve dünya hakimiyeti
    Cevapla
  • ÇÖZÜMÜ VAR 6 ay önce Şikayet Et
    Şu an İncirlikteki ABD/NATO üssü ve terör koridoru bizim kontrolümüzde olduğundan bu tehlike sınırlı ama ABD/NATO Gazze’yi işgal edip askeri üs kurmadan ve buradan Erbil’e koridor açmadan önce, Türkiye Gazze’ye sahip çıkmalı, Suriye ve Irak’ın Kuzeyindeki ABD/NATO terör ordusunu yok edip planı bozmalı. Çünkü ABD/NATO, Gazze'den Erbil’e koridor açarak uzun sürecek bir savaş planlıyor.
    Cevapla
  • ABDnin İpi Elimizde 6 ay önce Şikayet Et
    ABD bu 5 koridorla 5 denize ulaşıp (Basra Körfezi, Kızıldeniz, Akdeniz, Karadeniz, Hazar Denizi) bu denizlerde 5 Askeri liman yaparak Kudüs merkezli israili koruma altına alabilir, dünya hakimiyetini ilan edebilir. ABD'yi dünya lideri olarak ayakta tutabilecek bu projeyi ABD'nin başına çalabilecek tek güç de Türkiye'dir. Bu açıdan ABD için en büyük tehdit Çin değil Türkiye'dir.
    Cevapla
  • Vazgeçmediler. 6 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumu saklaman mutluluk verici. Türkiye'nin müdahalesiyle Erbil-Akdeniz YPG koridorunu açamayan ABD/NATO, israille ortaklaşa Gazze'yi işgal edip buraya askeri üs kurarak, Türkiye'nin müdahalesinden uzakta Erbil-Gazze koridorunu gerçekleştirmek istiyor. Türkiye ancak Suriye ve Irak'ın Kuzeyine girip bölgeye hakim olarak bu hayali sonlandırabilir.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    TABANI : Batı tarafından oluşturulan IŞID'le mücadele/ "TERÖRİZMLE MÜCADELE" kılıfı / ORTASI : IŞID'i kullanıp, Ortadoğuda “SUNNİ-Şİİ savaşı” körüklenmesi ve "MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMA" projesi / TAVANI : Dünyada "TERÖRİST İSLAM" algısısı, “petrol sahalarına konmak” ve YAHUDİ ırklarından ilan ettikleri Kürtleri kullanarak, "VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycan sorunlarını kendilerimi çözdüki onların sorunları bizim içinde aynı şekilde sorun idi o büyük sorunlardan bir tanesi olan Karabağ sorununu % 90 oranında çözdük % 10 u yine çözülemedi Hankendi olduğu gibi duruyor her zaman çıban başı
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    şu suriyeden biraz yer alıp acil itrail ile sınır komşusu olmalıyız .uzaktan sevmek zor oluyor biraz
    Cevapla
  • Hakan 6 ay önce Şikayet Et
    devletimiz güçlüyken dünya karışıkken hiç olmazsa birkaç sorunumuzu çözelim bi azerbaycan kadarda olmadık adamlar ermenilerle olan sorununu ne güzel çözdü ya biz sırın çözüm bir çok sorun çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler