Babacan'ın yardımcısından Kılıçdaroğlu'na "off the record" eleştiri

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, yayında olmadığını sanarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Konuşmasından önce "off the record" diyen Yeneroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.10.2023 11:50 GÜNCELLEME 26.10.2023 12:03
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra 13 ilçe başkanının istifa etmesi, DEVA Partisi'nde tepkiyle karşılandı.

Gazeteci Bahar Feyzan'a konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, yayında olmadığını zannederek Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Konuşmasından önce "off the record" ifadelerini kullanan Yeneroğlu, Feyzan'ın yayında oldukları uyarısını yapması üzerine, "Bilinmeyen bir şey söylemedim zaten, hayırlısı olsun" dedi. 

Yeneroğlu'nun CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na yaptığı eleştiriler şöyle: 

"Kemal Bey'in ve CHP'nin bunu izah etmesi lazım. CHP açısından garip bir durum. Gürsel Tekin ziyaret öncesinde yerel düzeyde ittifak cümleleri kurmuş. Ahlaken çok problemli bir şey bu. Çok şaşırtıcı bir durum. Kemal Bey ciddi bir güven bunalımına sebebiyet verdi. 

CHP teşkilatlarına da bunu izah etmeleri gerekiyor. Herhangi bir siyasi partinin genel başkan başka partinin ilçe başkanlarını transfere ikna etmeye çalışıyor. Türk siyasi tarihinde başka örneği var mıdır bunun bilmiyorum."

Kılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurduKılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurdu

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Yerli ve Milli 6 ay önce Şikayet Et
    Sende katıl Mustafa orayada yakışırsın hemde çok.
    Cevapla
  • ruhi 6 ay önce Şikayet Et
    yahu sizdeki taban oradan buradan toplama teşkilat. Belediye yoksa iktidar yoksa onlarda durmazlar..... ak partiden kovulanlar, yer bulamayanlar ve az da olsa hakkı yenen tepkililerin oluşturduğu bir teşkilat sizin ki. Bay kemal geldi hepsine iş aş dedi olay bu.
    Cevapla
  • xray 6 ay önce Şikayet Et
    yazık be nerden nereye. sen vatanı almanyada savunurken şimdi memleketi sağa sola şikayet eden tehdid eden bir duruma düşmek. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin.
    Cevapla
  • Laedri 6 ay önce Şikayet Et
    Sen adam mısında cart cırt ediyorsun ?
    Cevapla
  • Rofar 6 ay önce Şikayet Et
    Ak Partiden kim istifa ettiyse geçmişi itibari gizli aktif fetöcülerdir.Bunlar Pensilvanya'nın emri olmadan hareket edemezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!