Erdoğan: En büyük hedefimiz sivil anayasa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz, demokrasimizi darbe anayasası utancından kurtarıp Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına yakışır sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya kavuşturmaktır" dedi.

GİRİŞ 30.10.2023 10:33 GÜNCELLEME 30.10.2023 11:08
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı dolayısıyla yeni bir açıklama yaptı. 

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Cumhuriyetin ikinci asrına girildiğini hatırlatan Erdoğan, "Cumhuriyetimizi daha nice yıllara çok daha güçlü, çok daha müreffeh, çok daha itibarlı bir şekilde taşıma azmindeyiz" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı, önümüzdeki sürece ait hedefi ise şöyle açıkladı:

"Önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz, demokrasimizi darbe anayasası utancından kurtarıp Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına yakışır sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya kavuşturmaktır."

Tarihi eşsiz zaferlerle dolu büyük bir milletin evlatları olarak Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmekte de kararlıyız.

"BİR KEZ DAHA TÜM DÜNYAYA İLAN EDİYORUZ..."

"Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşını kutladığımız bu tarihî günde bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyoruz" diyen Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu: 

“Türkiye Cumhuriyeti'nin mesut, muvaffak ve muzaffer olmasının” önüne hiçbir emperyalist güç geçemeyecektir.

Yeter ki biz bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya, kardeş olmaya, hep birlikte Türkiye olmaya devam edelim.

Yeter ki biz “tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” diyerek ifade ettiğimiz duruşumuzdan taviz vermeyelim.

Gerisi Allah'ın izniyle gelecektir."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 108
  • Muhammed Numan 5 ay önce Şikayet Et
    Neymiş arkadaş bu yeni anayasa bir türlü gelmedi. Herkes şimdikinden şikayetçi yenisine de kapailari kapalı
    Cevapla
  • sivaslı 5 ay önce Şikayet Et
    Bağkur 7200 güne düşdüya sivil anayasada çıkar artıkın
    Cevapla
  • Serkan 5 ay önce Şikayet Et
    Koruyamayacağın anayasayı ne diye değiştirisin. Chp gelirse tekrar değiştirmeyecekmi?
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Chpkk gelirse Türkiye bir Suriye olur. Allah bunlara iktidar değil, muhalefet olmayı dahi nasip etmesin.
    Cevapla
  • saga 5 ay önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar yapılan anayasa değişiklikleriyle bir sorun çözülürken, değişikliğin ortaya çıkardığı bir başka sorunla uğraştık. Yani adam gibi bir değişikliği bile beceremedik, inşallah yeni yapılacak anayasa böyle olmaz.
    Cevapla
  • Denizci08800 5 ay önce Şikayet Et
    Taylandtaki haberlerde SAYIN ERDOĞAN İÇİN söyledikleri şeyler , filistin için boş olarak konuşuyor , sadece miting ve boş konuşmalar yapiyor fakat filistin halkina yardım etmiyor, DEVLETİMİZE sesleniyorum eğer birsey yapacaksanız yapın yapmayacaksıniz eger yalandan yere mitingler düzenleyip halkın parasını boşa harcamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti