Bakan Fidan, Berlin'deki konferansa katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Federal Dışişleri Bakanlığı ev sahipliğinde düzenlenecek 'AB Genişlemesi ve Reformu Konulu Dışişleri Bakanları Konferansı'na katılacak.

Bakan Fidan, Berlin'deki konferansa katıldı
Bakan Fidan, Berlin'deki konferansa katıldı
GİRİŞ 02.11.2023 15:48 GÜNCELLEME 02.11.2023 15:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı Fidan'ın, "AB Genişlemesi ve Reformu" konulu Dışişleri Bakanları Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya'da ikili görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdi.

Paylaşımlarda, Bakan Fidan'ın AB Genişlemesi ve Reformu" konulu Dışişleri Bakanları Konferansı kapsamında Berlin'de Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba ile bir araya geldiği belirtildi.

KAYNAK: DHA, AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    tam 4.4 lük siyaset yapıyor rabbim ülkemize bunun gibi siyaset adamları yetiştirsin
    Cevapla
  • Fedakar 6 ay önce Şikayet Et
    Hakan fidan İbrahim kalın bu ülkenin bel kemiği
    Cevapla
  • Devlet baba 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın Fidan ülkemizi çok güzel ve onurlu temsil ediyor.Devlet adamı siyaseti izliyor.Allah sağlık ve güç versin.
    Cevapla
  • Misafir58 6 ay önce Şikayet Et
    İSraille omuz omuza yürüyenlerle ne işinizolur sözde filstini savuvuyorsunuz. Bebek katilleriyle omuz omuza. Bubir vebaldir
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 6 ay önce Şikayet Et
    Hayır bir iş yapacaksan oyunlu,hileli ve onlar gibi cakallikla yaklasacaksin yani onlarin anladığı dilden devletimiz aşırı komplike politika yürütüyor meyveleri yakın zaman sonra alırız devlet aklı duygusal hareket etmez plan ve programla gider punduna getirdimi basar yumruğu devltimiz hiç olmadigi kadar güçlü hareket ediyor güvenin.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    AB genişleme toplantısına 56 yıldır katılıyoruz AB bizi oraya almayagı kesin.ne diye hala toplantılara katılıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede