Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Kazakistan'a gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gidiyor
GİRİŞ 02.11.2023 00:08 GÜNCELLEME 02.11.2023 00:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2-3 Kasım'da Astana'da "Türk Devri" temasıyla düzenlenecek zirveye katılacağını duyurdu.

TEŞKİLAT DÖNEM BAŞKANLIĞI KAZAKİSTAN2A DEVREDİLECEK

Teşkilatın dönem başkanlığının Özbekistan'dan Kazakistan'a devrolunacağı zirvede liderler, teşkilat bünyesinde işbirliğinin daha da ilerletilmesine yönelik çalışmaları ele alacak.

Liderlerin güncel küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunacakları 3 Kasım'daki oturumda katılımcılara hitap edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle ikili görüşmeler de gerçekleştirmesi öngörülüyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Topkapı 5 ay önce Şikayet Et
    emekleme aşamasındaki türk birliği ekonomik ve siyasal işbirliğini ayağa kaldırmak yürütmek Allah'ın izniyle reis ve bahçeliye nasip gözüküyor. zengezur koridoru ile de taçlanacak bir birlik belkide üç kutuplu dünyanın kapılarını açar gibi gözüküyor. tek kutup çift kutup savaş üç kutup belki özlenen barışı getirir.
    Cevapla
  • Berk 5 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun. Güle güle git, güle güle gel. Rabbim seni korusun.
    Cevapla
  • Emrehan 5 ay önce Şikayet Et
    Reis biz senden ne bekliyoruz sen ne yapıyorsun. İslam'a savaş açılmış sen ne ile uğraşıyorsun. Seni biz müslümanlar seçtikki yeri zamanı geldiğinde gereğini yaparsın diye. Biz sana boşuna güvenmişiz. Ümmetin lideri denilen sen böyle pasif kaldıysan diğerlerine diyecek birşey yok. Bırak gerekirse Allah yolunda yok olalım ama gereği neyse yapalım.
    Cevapla
  • Gamlı Baykuş 5 ay önce Şikayet Et
    Merak etme kardeş,Reis ve devlet senin umduğundan,bildiğinden daha fazla çalışıyor bu konuda.Ama,herşeyin bir zamanı var,bekle !
    Cevapla
  • Şahin 5 ay önce Şikayet Et
    Hani Reis Turan ordusu vardı , hiç sesleri çıkmıyor bu Türk devletlerinin. Onların Türklüğü sanırım Ümit Özdağ ve Meralin Türklüğü gibi. Sen onlara fazla bel bağlama bence. Yarı yolda kalırsın sonra demedi deme.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak