Kılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 seçim yenilgisine aldırmadan genel başkanlık koltuğuna yeniden aday olacak. Kılıçdaroğlu'nun yarınki kurultayda “Bir daha aday olmayacağım” diyerek delegeleri ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacak
Kılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacak
GİRİŞ 03.11.2023 13:26 GÜNCELLEME 03.11.2023 13:27
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Genel seçimlerde kendisinin aday olması yönüne baskıda bulunan ve bunun sonucunda 12'nci seçim yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın koltuğunu korumak için yarışacak.

"İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile yapılacak 38. Olağan Kurultay'da Kılıçdaroğlu'nun en büyük rakibi ise CHP Grup Başkanı Özgür Özel olacak.

Kılıçdaroğlu destekçilerinin kurultay salonuna astığı pankart alay konusu olduKılıçdaroğlu destekçilerinin kurultay salonuna astığı pankart alay konusu oldu

"BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM" VAADİ

Seçim hezimetinin yaşandığı günden bugüne partisinden gelen 'değişim' çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu'nun kurultayda “Bir daha aday olmayacağım, bu son” diyerek delegelerden oy isteyeceği belirtildi.

"İLK KEZ ŞAHİT OLUYORUZ"

CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, bu iddianın CHP Genel Merkezi tarafından dolaşıma sokulduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"CHP Genel Merkezi’nin dolaşıma soktuğu iddiaya göre Kılıçdaroğlu, kurultayda 'Bir daha aday olmayacağım, bu son' diyecek. Siyasette, 'Vallahi billahi bırakacağım' vaadiyle aday olunduğuna herhalde ilk kez şahit oluyoruz."

KAYNAK: HABER7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 68
  • Emre 5 ay önce Şikayet Et
    Acaba kurultayda kaybedince, kaçacak mı? Reis için sürekli iftira atıyordu, hakkında bekleyen fezlekeler devreye girerse vay halime dermi? Kucak açacak yerler belli 15 Temmuz sonrası ifşa oldular
    Cevapla
  • Deli 5 ay önce Şikayet Et
    Ben Kemal gidiyorum
    Cevapla
  • bacanak 5 ay önce Şikayet Et
    Kemal devam allah chp nin başından eksik etmesin bunu allah muhavaza akıllı biri gelebilir yerine
    Cevapla
  • Reisx 5 ay önce Şikayet Et
    Tenekeleri bağlamak için sanırım hazırlıklar yapılıyordur. Ben Kemal GİDİYORUM....
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 5 ay önce Şikayet Et
    kemal reisi yedirmeyiz yaşadıgı mühletce CHP nin genel baskanı kalacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması