Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki saldırıyı kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın güneydoğusundaki Belucistan Eyaleti'nde 14 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki saldırıyı kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki saldırıyı kınadı
GİRİŞ 04.11.2023 09:55 GÜNCELLEME 04.11.2023 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

​Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pakistan'ın güneydoğusundaki Belucistan Eyaleti'nin Gwadar şehrinde 3 Kasım 2023 tarihinde meydana gelen terör saldırısında 14 askerin şehit olduğu derin üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu menfur terör saldırısını kınıyor; şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Terörizmle ortak mücadelemizde dost ve kardeş Pakistan hükümetiyle ve halkıyla dayanışmamızı bu vesileyle bir kez daha vurguluyoruz" denildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Cunku sponsorlari israildir
    Cevapla
  • Okur 5 ay önce Şikayet Et
    Onlara kule ortaklığı verelim.
    Cevapla
  • Turancılar 5 ay önce Şikayet Et
    Bir sürü terör örgütü ve terörist var. Bu dinsiz imansızlar, israilde niye eylem yapmazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!