Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Ankara'ya çağırıldı

Dışişleri Bakanlığı: "İsrail tarafının ateşkes çağrılarını kabul etmeyerek sivil halka saldırılarını sürdürmesi üzerine Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Ankara'ya çağırıldı"

Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Ankara'ya çağırıldı
Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Ankara'ya çağırıldı
GİRİŞ 04.11.2023 15:38 GÜNCELLEME 04.11.2023 19:36
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağrılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

​Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail tarafının ateşkes çağrılarını kabul etmeyerek sivil halka yönelik saldırıları sürdürmesinden, kesintisiz ve sürekli insani yardım girişine izin vermemesinden dolayı Gazze'de yaşanan insani trajedi dikkate alınarak, Tel Aviv Büyükelçimiz Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağrılması kararlaştırılmıştır" denildi. 

İSRAİL'DEN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisini Ankara'ya çağırmasıyla ilgili "Türkiye'nin Büyükelçisini geri çağırması, Ankara'nın Hamas'ın yanında yer alma yolunda yeni bir adım attığını temsil ediyor" dedi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 239
  • Sincap 6 ay önce Şikayet Et
    kimi yazmış israil malını ülkeye sokmamak lazım diye politaka öyle değil işte devlet ses çıkarmayacak mal satacak mal girişinede izin verecek sen vatandaş olarak olmayacan devletini masada güçlü kılacan millet almıyorsa devlet ne yapsın meselesi ama bunu anlayacak millet nerede
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Sebep? Kanada, Almanya menfaatine uymadığında devlet eliyle yaptırımı uyguluyor. Askeri malzeme alamadığımız oldu. Dibinde siyaset üretme.
    Cevapla
  • türkiyem 6 ay önce Şikayet Et
    israil siyonıst.i.netanyahu sen tam bir desporansın hitleri çoktan nn geçtin bilesin hamasın kurulmasınada israil sebeb oldu bad sebeb oldu ab sebeb oldu iranın iştahını kabartınız orta doğyuyu kana bulamak için bunuda başardınız helal olsun sizlere. arap dünyasınıda siyonıstleri başına getirdiniz hesapta muslumanlarmiş miş.miş.miş. dünyada tek ülke var dürüst şerefli insana değer veren
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ah bi girsek taş üstünde taş bırakmayız. Zamanında Bhutan ın israile ve asurluların yaptığını mumla ararlar. Asırlular yüzyıllar önce milyonlarcasına acımamıştı
    Cevapla
  • Haktan 6 ay önce Şikayet Et
    Turkiye göründüğü gibi hicbir sey yapamiyor.
    Cevapla
  • HHH 6 ay önce Şikayet Et
    Sen Türkiye'nin yaptığını yapacağını hayal bile edemezsin kuyruk acın ne.
    Cevapla
  • Allah Allah 6 ay önce Şikayet Et
    Bu zamana kadar ordamıydı yani
    Cevapla
  • Ne Var Bunda ??? 6 ay önce Şikayet Et
    Bir kaç gün sonra gene gidecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı