CHP'de değişim vakti! Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyleyip açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüklerini ifade ederek, “Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız" dedi.

GİRİŞ 06.11.2023 06:43 GÜNCELLEME 06.11.2023 09:05
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci gününde gerçekleştirilen Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinde oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

'BÜTÜN TÜRKİYE GÖRDÜ'

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özel, kurultay süreci boyunca CHP'nin bütün Türkiye'ye örnek olacak bir demokrasi şöleni yaşadığını dile getirerek, “Dün bir genel başkanın demokratik bir yarışla, çoklu bir yarışla değişebileceğini bütün Türkiye gördü. Bu; CHP, Türkiye ve demokrasi açısından çok önemli bir göstergeydi. Bugün de partiyi yönetecek kadroların, Disiplin Kurulu'nun ve Parti Meclisi'nin çarşaf listeyle, isteyen herkesin aday olabildiği ve delegelerimizin özgür iradesiyle karar verdiği şekilde seçildiği bir seçimi yaşadık. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki bu parti içi demokrasinin, bütün Türkiye'ye örnek olmasını diliyoruz. Bundan sonraki süreçte hem parti içi demokrasiyi artırmaya, hem de Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var, iyi ki Cumhuriyet var, iyi ki demokrasi var” ifadesini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜK"

Özel, “Kemal Bey ile bir görüşmeniz oldu mu?” sorusuna ise şu cevabı verdi:
“Telefonla görüştük, önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye'nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız” yanıtını verdi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Batak 5 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar düşman varsa sevindiler Ermeni başaramadı Rum ne yapacak Utanmadan türk ismi almışlar
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Troller kötülemeye erken başladınız yeni bismillah dedik daha
    Cevapla
  • Erdal 5 ay önce Şikayet Et
    Ekreme kukla hiç sorumluluk duymadan istediğini yapacak
    Cevapla
  • ziyaretçi 5 ay önce Şikayet Et
    Bölücü örgüt liderlerine selam göndererek başlamak iyi bir başlangıç olmadı. Sanıyorum parti bundan sonra dağılma sürecine giderek tamamen biter. Devlet kuran partiymiş öyle değil devlet kuran parti bölücüler tarafından ele geçirilmiş ve devleti, bölmeye çakışıyorlar.
    Cevapla
  • Ercan 5 ay önce Şikayet Et
    Asla oy vermeyecem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü