Başkan Şadi Yazıcı, İBB adaylığı ile ilgili soruya cevap verdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB adaylığına ilişkin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği karar doğrultusunda akıtılması gereken son damla teri akıtmak bizim görevimizdir” dedi.

GİRİŞ 11.11.2023 13:54 GÜNCELLEME 11.11.2023 17:29
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Dijital yayıncı Adem Metan’ın programına konuk olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yazıcı, “Bundan sonraki süreçte partimizin yetkili organları ile sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği karar doğrultusunda akıtılması gereken son damla teri akıtmak bizim görevimizdir” dedi.
 
Dijital yayıncı Adem Metan’ın programına konuk olan Başkan Yazıcı’ya ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı sürecinde kamuoyunda sizin isminizle de konuşmalar yapılıyor, haberleri görüyoruz. Siz bu konuya dair ne söylemek istersiniz, İBB’ye aday mısınız?’ sorusu yöneltildi.

“NASİPTE YOKSA DAYAK BİLE YENİLMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Başkan Yazıcı sorulan soruya şöyle cevap verdi:

“22 yıldır siyaset yapıyorum ve 22 yıl boyunca 3 defa belediye başkanı seçildim. Bu dönemlerde önemli şöyle bir süreç vardır; kurumsal bir parti, etkili ve yetkili organları ile karar verir, liderin son sözüyle de hareket edilir. Adalet ve Kalkınma Partisi ile 22 yıldır yol yürümek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek benim için makamların en büyüğü ve en önemlisiydi. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte partimizin yetkili organlı ile sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği karar doğrultusunda akıtılması gereken son damla teri akıtmak bizim görevimizdir ve nasipte yoksa dayak bile yenilmez diye düşünüyorum.”

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • xxy 5 ay önce Şikayet Et
    Metin KÜLÜNK aday olmalı, başarılı da olur.
    Cevapla
  • Didim 5 ay önce Şikayet Et
    Tevfik Göksu varken bu nedir kayınbaba ya...
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Şadi bey iyi bir insan iyi bir belediye başkanı olabilirsiniz,bu imamoğlun yüzünden bu şehir 5.sene kaybetti ama 2024 seçimlerinde kim kazanır bilmem ama bir 5.sene daha kaybedicek ne yazık ki ilçenizde hizmete devam edebilirsiniz inşaallah
    Cevapla
  • vatandaş rıza 5 ay önce Şikayet Et
    Şadi çok yanlış bir aday olur. çevresine bakın anlarsınız. Hele Şadinin Serhan kural eliyle yaptıklarına bakın. Aday olmaması için bu bile yeter.
    Cevapla
  • İsmail72 5 ay önce Şikayet Et
    Esenler Belediye Başkanı Tevfik Bey çok uygun olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...