CHP'de yeni MYK belli oldu

CHP Genel Başkanı Özel, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulunun yeni üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Parti Meclisi'nin toplanmasının ardından CHP'de yeni MYK üyeleri de belli oldu.

GİRİŞ 11.11.2023 16:39 GÜNCELLEME 11.11.2023 17:09
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 38. Olağan Kurultay'da seçilen Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulunun (YDK) yeni üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Özel, beraberindeki PM ve YDK üyeleriyle Aslanlı Yol'dan yürüdü. Özgür Özel'in, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Beraberindeki heyetle Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Özel, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Özgür Özel, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, Sayın Genel Başkanım, 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen 38'inci Olağan Kurultayımızda görev alan Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimizle birlikte huzurundayız. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında, kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz Partimizi iktidar yapamamanın mahcubiyeti içindeyiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılındaki ilk kurultayımız bizlere iki büyük eserinizden biri olan partimizi iktidar yapma görevi verdi. Önce bu görevi yerine getirecek, ardından bizlere vasiyet ettiğiniz diğer büyük eseriniz Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine çıkartacağız.

Sayın Genel Başkanım, devrimlerinizin aşındırıldığı, altı okumuzun hiçleştirilmeye çalışıldığı, anayasal düzene karşı kalkışma girişimlerinin yaşandığı, kuvvetler ayrılığının yok sayıldığı bir dönemde, 'Kimsesizlerin kimsesi' olarak tanımladığınız Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, ayrım gözetmeden tüm yurttaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için ısrarla ve inatla tam demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerini savunma ve güçlendirme görevimizi yerine getirmek için azim ve kararlılıkla mücadele edeceğiz. Size ve silah arkadaşlarınıza minnetlerimizi sunuyor, tüm şehitlerimizi ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyorum. Ruhunuz şad olsun."

Özel ve beraberindekiler, Anıtkabir merdivenlerinde fotoğraf çektirdikten sonra 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün anıt mezarına da çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir Komutanı Albay Yaşar Karaoğlu'na çiçek takdim eden Özel, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

MYK BELLİ OLDU

Burhanettin Bulut (Halkla İlişkiler)

Deniz Yücel (Parti Sözcüsü)

Gül Çiftci (Seçim ve Hukuk)

Selin Sayek Böke (Genel Sekreter)

Ensar Aytekin (Örgüt)

Özgür Karabat (Mali İşler)

Gökhan Zeybek (Yerel Yönetim)

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Ülkemi seviyorum 5 ay önce Şikayet Et
    Rabbim CHP'ye iktidar yüzü göstermesin inșAllah Âmin
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan alfabe Olsanız iki kelime çıkacak harf çıkmaz sizden
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Mali işler Özgür karabat mı hani şu istanbulun iett araçlarının bakımını yapsın diye verdiği kişi mi? İstanbulun durumu ortada acaba orada ne verecekler bakalım görelim.
    Cevapla
  • Karadereli 5 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu istediğini almış.
    Cevapla
  • ömür 5 ay önce Şikayet Et
    Selin sayek böke bu isme dikkat edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı