AK Parti'li İnan'dan Soyer'e 'kahve büfesi' eleştirisi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "kahve büfelerine" ilişkin açıklamasını eleştirdi.

AK Parti'li İnan'dan Soyer'e 'kahve büfesi' eleştirisi
AK Parti'li İnan'dan Soyer'e 'kahve büfesi' eleştirisi
GİRİŞ 11.11.2023 16:53 GÜNCELLEME 11.11.2023 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İnan, yaptığı yazılı açıklamada, Soyer'in 5 yıllık belediye başkanlığı sonunda İzmir halkı için hiçbir hizmet üretmediğini savundu.

İzmir'in "CHP belediyeciliğinden bu dönemde de zarar gördüğünü" belirten İnan, şunları kaydetti:

"2019'da masallarla ve şatolarla başlayan sürecin sonuna geldik. 2019’a dönüp bakalım. Vaatlerle, ışıltılı kampanyalarla başlayan süreçte beş yılın sonunda en büyük mağdur gençler oldu. Diğer illerde genç arkadaşlarımız türlü türlü imkanlara kavuşurken İzmirli gençler mahrumiyet yaşadı. Söz verilen gençlik merkezleri, kütüphaneler için tek bir kazma bile vurulmadı. Tam aksine gençlerin gündelik hayatı sürekli olumsuz etkilendi. Kirlilik, kötü kokunun yanında her geçen gün geriye giden toplu ulaşım, bu şehrin hafızasından silinmeyecek."

Soyer'in gençler için icraatının olmadığını savunan İnan, "Şimdi 2 kahve bardağıyla şunu, bunu yapacağım... Adaylığının tartışmalı olduğu bir dönemde gençleri manipüle etmeye kalkışma. 'Gençlerin demokrat dedesi' diye gençlere sundukları bayatlamış kişiyi dil çıkartarak gönderdiler. Seni de 'Çav Bella' ile uğurlarlar." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Murat YILDIRIM 6 ay önce Şikayet Et
    Kendini yorma Eyyüp başkan, İzmirliler halinden memnun:(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye açıklaması! Tarih verildi
Taksiciye satırlı dehşet! Başparmağını kopardı: Sebebi, ‘yok artık’ dedirten cinsten