AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu!
GİRİŞ 18.11.2023 13:10 GÜNCELLEME 18.11.2023 13:10

Hamza Dağ sosyal medya hesabından  yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak görev alacak ekibi paylaştı.

Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, MKYK üyesi Melek Şimşek, MKYK Yedek Üyesi Emre Cemil Ayvalı, MKYK Yedek Üyesi Ömer Arvas, MKYK Yedek Üyesi Yasin Bölükbaşı ve MKYK Yeden Üyesi Osman Ağzıkara, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları olarak atandı. 

HAMZA DAĞ: HAYIRLI OLSUN

Dağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 4. Olağanüstü Büyük Kongremiz sonrası yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak görev alacak arkadaşlarımızı belirledik.

Önceki dönemlerde görev almış başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alacak başkan yardımcılarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Ülkemize ve AK Parti’mize hayırlı olsun.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri