Özel'in çağrısının ardından Muharrem İnce'den yerel seçim kararı!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisini kapatıp CHP'ye döneceği söylentilerine ilişkin “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif" ifadesini kullandı.

Özel'in çağrısının ardından Muharrem İnce'den yerel seçim kararı!
Özel'in çağrısının ardından Muharrem İnce'den yerel seçim kararı!
GİRİŞ 18.11.2023 14:29 GÜNCELLEME 18.11.2023 14:29
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Özgür Özel, partisinin ilk grup toplatısında, CHP'den ayrılanlara "Babaevinize dönün" çağrısı yapmıştı. Özel'in çağrısının ardından gözler, Memleket Partisi'nin Genel Başkanı Muharrem İnce'ye çevrildi.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP'de yaşanan süreci ve Memleket Partisi Muharrem İnce'nin yerel seçimlerde alacağı tavrı aktardı. İnce, geri dönüş iddialarına hakkında "Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var" dedi.

İTTİFAK OLACAK MI?

"Ben, Memleket Partisi'nin genel başkanıyım" diyen İnce, "Biz, Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmiş gibi kararımızı alacağız” diye konuştu.

"Yerel seçimde ittifak yapacak mısınız?" sorusuna da yanıt veren İnce, "Seçimlere tek başımıza gireceğiz. Ama ‘ilkeli ittifaklara' açığız. Çıkar ittifakına değil" ifadesini kullandı.

KAYNAK: SÖZCÜ / SAYGI ÖZTÜRK
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 66
  • mehmet 12 5 ay önce Şikayet Et
    CHP %30 a yakın oy alabilir not alın her gün 20,30 üye kayıtları var teşkilatlarda...
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yarın bir tehdit ederler, sesini keser çekilirsin kenara. Her zamanki yaptığın gibi. Siyaset korkakların işi değil.
    Cevapla
  • Adnan 5 ay önce Şikayet Et
    Sanada yazık sen chp de başkan olcak adamsın özgür özelde hedepin peşinde o da helak olacak sana kumpas kuranlar kendi kuyularını kazdı bunlardan hiç bir şey olmaz bunlar Atatürk’ün partisi olamaz en kusa zamanda sen devreye gir partiyi güçlendir
    Cevapla
  • Metince 5 ay önce Şikayet Et
    Yapma yav, bak seen... Essahtan mı.. yook canıım
    Cevapla
  • Cesur ADAM 5 ay önce Şikayet Et
    chp madem Atatürkün partisi o zamah hep oyle kalsın parti kapatılsın ve herkez kendi partisini kursun cunku herkez atatürkü kulanıyor. parti kapatılınca herkez kendi cabasıyla biryerlere gelecek.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Aslında dünden razı. CHP'nin suyu huyu var nede olsa. İstemem yan cebime koy. Seçimlerde Şantaja boyun eğerek kim olduğunu gösterdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti