Ümit Özdağ açıkladı: İki ilde aday çıkarmayacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlerde Kars ve Iğdır'da aday çıkarmayacaklarını söyledi.

GİRİŞ 18.11.2023 14:26 GÜNCELLEME 18.11.2023 16:31
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Özdağ, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 14 Mayıs'taki seçimlerden önce 26 bin olan üye sayılarının 80 bini geçtiğini kaydetti.

Partisinin yükselişte olduğunu belirten Özdağ, "Biz bu seçimlere Zafer Partisi olarak 79 il ve ilçelerinde tek başımıza gireceğiz. Sadece Kars ve Iğdır'da aday çıkarmıyoruz. Burada HDP'nin karşısında vatansever bir adayı destekleme kararı aldık. Bu seçimleri ittifaksız gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Muhalefeti eleştiren Özdağ, şöyle konuştu:

"CHP'nin yeni genel başkanı daha genel başkan seçilmeden CHP'deki genel başkan değişikliğinin gerekçesi olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Zafer Partisi ile ittifak yapılarak HDP seçmeninin küstürülmesi olarak izah etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na Selahattin Demirtaş ile kol kola yol yürümesini biz de öneriyoruz. Daha iyisine layık değiller."

Özdağ, İYİ Parti'den istifa eden isimler olduğunu hatırlatarak, "İYİ Parti'li arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80
  • Cesur Baba 5 ay önce Şikayet Et
    Bu da kendini nimetten sayıyor ya gel de kafayı yeme
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    La buda kendini hepten bir halt zannediyorya
    Cevapla
  • siverekli şakir 5 ay önce Şikayet Et
    ulan anaları galgır danası da galgır.............
    Cevapla
  • Tufan 5 ay önce Şikayet Et
    Heee sen chp ile ittifak ederken demek demirtaşla yürümüyor sanıyordun bak sen şu işe. Resmen milletle dalga geçiyorlar. Allah sizi ıslah etsin.
    Cevapla
  • SEKO 5 ay önce Şikayet Et
    vatansever hdpli aday vay be
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Okuduğunu anla oyle cevap ver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?