Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tüm liderlere Gazze çağrısı: İnisiyatif alın

1967 sınırlarına bağlı, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulması gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütün ülkelerin liderlerine "inisiyatif alma" çağrısı yaptı.

GİRİŞ 22.11.2023 19:28 GÜNCELLEME 22.11.2023 22:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas ile İsrail arasında yapılan 4 günlük insani ara anlaşmasıyla ilgili açıklama yaptı. 

Bugün çevrimiçi G20 Zirvesi yapıldığını hatırlatan Erdoğan, "Tüm liderleri de İsrailli-Filistinli, Yahudi-Müslüman-Hristiyan diye ayırmadan sivil ölümlerine karşı aynı tepkiyi vermeye davet ediyorum" dedi. 

Başkenti Doğu Kudüs olan, 1967 sınırları temelinde bağımsız bir Filistin devleti kurulmasının önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı, "Tüm ülkeleri bu kapsamda iki devletli çözümün tesisi için de inisiyatif almaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ali aksoy 5 ay önce Şikayet Et
    Bekleyip görecegiz,yahudi almanlari 6 milyon yahudi öldürdünüz,diye alman enayisinden milyarlarca yuroyu cebine indirdi tazminat!Bakalim bu sefer yahudi filstinlilere yaptigi katliam için ne ödeyecek?
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİNDE : Müminler! "Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR. Ashabım! Muhakkak Rabbinize kavuşacaksınız.. Sakin benden sonra eski sapıklıklara dönmeyiniz ve BİRBİRİNİZİN BOYNUNU VURMAYINIZ! Bu vasiyetimi burada bulunanlar bulunmayanlara ulaştırsın... OLABİLİR Kİ BURADA BULUNAN KİMSE BUNLARI DAHA İYİ ANLAYAN BİRİSİNE ULAŞTIRMIŞ OLUR
    Cevapla
  • Kassam sever 5 ay önce Şikayet Et
    Tekbir yol var reis acilen bir şekilde mucahitlerle etkili ve caydırıcı silahlar temin etmek başka yol yok,ozaman dünyadan medet ummaya gerek kalmaz.
    Cevapla
  • DÜNYA MİSAFİRİ 5 ay önce Şikayet Et
    Sn.YETKİLİLER SESİMİZİ DUYAN YOKMU MİLLİ PİYANGO İDİA GİBİ ONLİNE UYGULAMALAR CEP TELEFONUNA KADAR İNDİRİLDİ 18 YAŞINDA BİR ÇOCUK BİLE BİR TIKLA KUMAR OYNUYOR YUVALAR YIKILDI OCAKLAR SÖNDÜ SİGARANIN REKLAMI YASAKLANIRKEN BUNLARIN REKLAMLARINDAN GEÇİLMİYOR DEVLET KENDİ ELİYLE TÜRKİYEYİ DÜNYADA KUMAR OYNAYAN ÜLKELERİN İLK SIRASINA YERLEŞTİRDİ
    Cevapla
  • trh 5 ay önce Şikayet Et
    herkes birbirine çağrı yapıyor Allah içlerinden birine gerekli gücü verse de sorunu çözdürse inşallah. Allah'ın cihat ayetinin gereğini sadece hamas yapıyor. Allah görünen ve görünmeyen kulları ile desteklesin. amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak