Bakan Göktaş'tan sanatçı Zerrin Özer'e ziyaret

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakım ve tedavisi için Darülaceze’ye yerleşen sanatçı Zerrin Özer’i ziyaret etti. Bakan Özer Zerrin Özer'e 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Bakan Göktaş'tan sanatçı Zerrin Özer'e ziyaret
Bakan Göktaş'tan sanatçı Zerrin Özer'e ziyaret
GİRİŞ 28.11.2023 13:46 GÜNCELLEME 28.11.2023 13:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sanatçı Zerrin Özer,  Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Darülaceze' ye yerleşen sanatçıyı ziyaret etti. Darülaceze’nin diğer sakinlerinin de yer aldığı blokta Özer ile bir süre baş başa sohbet eden Bakan Göktaş, sanatçıya 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.Özer’in sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Göktaş, kronik rahatsızlığı bulunan ve yürümekte güçlük çeken Özer’e doktor nezaretinde devam eden tedavisi boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da kaydetti.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Nazire 5 ay önce Şikayet Et
    Sevgili Zerin o muhteşem sesini dinlemeye doyamazdim. Rabbim şifa versin.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    İşte bu kadar. Bütün alkislarin sonu bir hiç
    Cevapla
  • Erhan 5 ay önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Zerrin Özere
    Cevapla
  • Abdurrahman 5 ay önce Şikayet Et
    Nerelerden nereye vay geçen yıllar. Bir zamanların mega starıydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle salon karıştı
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!