Akbaşaoğlu: Büyük İsrail projesini tarihin çöp sepetine atacağız!

TBMM Genel Kurul çalışmalarında söz alan ve "Büyük İsrail projesini mutlaka tarihin çöp sepetine atacağız" diyen AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, memur ve emekli maaşlarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Akbaşaoğlu: Büyük İsrail projesini tarihin çöp sepetine atacağız!
Akbaşaoğlu: Büyük İsrail projesini tarihin çöp sepetine atacağız!
GİRİŞ 28.11.2023 19:10 GÜNCELLEME 28.11.2023 19:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, "PKK-PYD/YPG, SDG, DAEŞ, FETÖ hangi ad altında olursa olsun, hangi isimlendirmeyle isimlendirilsin emperyalist ve Siyonistlerin sözde Kürdistan geçiş devletli Nil'den Fırat'a büyük İsrail projesini mutlaka tarihin çöp sepetine atacağız” dedi.

TBMM Genel Kurul çalışmalarında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, büyük İsrail projesine dikkat çekti. Akbaşoğlu, "PKK-PYD/YPG, SDG, DAEŞ, FETÖ hangi ad altında olursa olsun, hangi isimlendirmeyle isimlendirilsin emperyalist ve Siyonistlerin sözde Kürdistan geçiş devletli Nil'den Fırat'a büyük İsrail projesini mutlaka tarihin çöp sepetine atacağız. Bu konuda hiçbir emperyalist, Siyonist ve onların maşalığına soyunan hiçbir terör örgütü hedeflerine ulaşamayacak. Bu konuda da gereken mücadeleyi bugüne kadar sürdürdüğümüz gibi aynı kararlılığımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

"PAX TÜRKİYE, TÜRKİYE BARIŞINI DA MUTLAKA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Jeopolitik çıkarlarımıza; hak, alaka ve menfaatlerimize sonuna kadar sahip çıkarak insanlığın vicdanının temsilcisi olan ve tarihte Pax Ottomana, Osmanlı barışını bütün insanlığa hediye etmiş olan bir ecdadın torunları olarak da hem bölgesel hem de küresel anlamda barışın, huzurun, güvenliğin adresi, adası, sağlayıcısı ve temsilcisi olacak şekilde, inşallah 'Türkiye Yüzyılı' mottosuyla ortaya koyduğumuz perspektifle Pax Türkiye, Türkiye barışını da mutlaka gerçekleştireceğiz ve bu manada bütün insanlığın huzur ve selameti adına da gerekli nizamı alemi, küresel düzeni inşallah insanlığa hediye edeceğiz. Bu manada ortaya koyduğumuz yürüyüşümüze ne emperyalistler ne de onların iş birlikçileri, terör örgütleri, maşaları, onlara yardım ve yataklık yapanlar kesinlikle mani olamayacaklar” şeklinde konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir hukuk devleti olduğunu belirten Akbaşoğlu şöyle konuştu:

“Her noktada anayasa ve ilgili mevzuat, bağımsız ve tarafsız yargı tarafından göz önünde bulundurulmak suretiyle vicdani kanaatleriyle beraber bunu yorumlayarak bunu ortaya koyan mahkemeler, üst mahkemeler sonuç itibarıyla bütün süreçleri kendileri yönetmektedirler. Bu manada Türkiye'de Türk-Kürt, Alevi-Sünni herhangi bir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımız kanun önünde eşittir. Bu, bir hakikattir.”  

EMEKLİ VE MEMURLARA MESAJ: HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM Genel Kurul çalışmalarında emekliler, çalışanlar ve memurlara yönelik de açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, “Çalışan-çalışmayan emekli ayrımıyla ilgili bir düzenleme yapılmıştı; şu anda Plan ve Bütçe de görüşülmekte olan yasa teklifinin inşallah görüşmeleri esnasında bir önergeyle çalışan veya çalışmayan emekli ayrımı ortadan kaldırılarak bütün emeklilerimizin 5 bin liralık bu ikramiyeyi almasıyla ilgili yasal düzenlemeyi hayata geçireceğiz ve yıl başında da emeklilerimizle ilgili, çalışanlarımızla ilgili, memurlarımızla ilgili gerekli düzenlemeleri de inşallah maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Kemalettin 4 ay önce Şikayet Et
    Kapıcı olmasa guvenlikli kapalı sitelerinizde cop atmaya bile gitmeden bu is nasıl olacak
    Cevapla
  • yyyyy 4 ay önce Şikayet Et
    büyük İsrail projesi as başkanını dünya kim olduğunu biliyor
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    Gözü dönmüş ABD, emperyalizm ve İsrail politikacılarının " Armegedon, Vadedilmiş topraklar, Tanrıyı kıyamete zorlama, bir damla petrol bir bardak kandan değerlidir, silah baronları için dünyayı ateşe vermeleri" bir yanda, diğer yanda da “Allah bana yeter “ diyen imanlı Filistinli gençler.
    Cevapla
  • Erğ 4 ay önce Şikayet Et
    Daha büyük tehlike gecmedi, terörist Amerika bölgeyi terketmediği sürece tehlike devam ediyor, Amerika ağır silahlarını terör örgütlerine el altından veriyor,birde çalındı diye rol yapıyor. İçimizdeki hainler İsrail devletini kurdular şimdi ise emperyalistlerle beraber İsrail'in sınırlarını fıratla,diclenin doğduğu yere kadar genişletmek için terör örgütlerini destekliyorlar.
    Cevapla
  • hamas 4 ay önce Şikayet Et
    amerika, batı ile tatbikat yapıyoruz doğu akdenizde niye sıkıldın ki..
    Cevapla
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    Tüm emeklilere seyyanen zam yapılmalıdır.Bu ülkede herkes eşitse haklardanda aynı ölçüde yararlandırılmalıdır. Birine ver diğerine tüm yükü yükle bu insanı ve vicdani değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!