Erdoğan bugün BAE'ye gidiyor

Başkan Erdoğan, bu yılki 18'nci yurt dışı ziyaretini bugün BAE'ye yapacak. Erdoğan, Dubai'de düzenlenecek İklim Zirvesi'ne katılacak. Zirve kapsamında bazı liderlerle ikili görüşmeler de yapacak, Gazze'deki son durumu değerlendirecek.

Erdoğan bugün BAE'ye gidiyor
Erdoğan bugün BAE'ye gidiyor
GİRİŞ 30.11.2023 09:25 GÜNCELLEME 30.11.2023 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun diplomasi trafiğini bu kez Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürdürecek.

Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı'na katılmak üzere Dubai'ye gidecek.

Zirvede, Türkiye'nin iklim değişikliğiyle mücadelede attığı adımları anlatacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki zirvede katılımcılara hitap edecek.

Konuşmasında iklim değişikliğinin yıkıcı etkileriyle mücadele için herkese sorumluluk düştüğünün altını çizecek. Dünyanın ve insanlığın geleceği için bu konuda tüm ülkelerin daha fazla müşterek çalışmaya ihtiyacı olduğunu belirtecek.

Ayrıca Türkiye'nin iklim ve çevre krizi karşısında attığı adımları, koyduğu hedefleri anlatacak. Eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan ve küresel bir boyuta ulaşan 'sıfır atık' projesinin önemini vurgulayacak.

ERDOĞAN, BAZI LİDERLERLE İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPACAK

Dubai'deki konferansta dünyanın dört bir yanından devlet ve hükümet başkanları yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında bazı liderlerle ikili görüşmeler de yapacak.

Erdoğan, liderlerle yapacağı görüşmelerde başta Gazze'deki son durum olmak üzere uluslararası gelişmeleri ve ikili ilişkileri de ele alacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Mazlumların DERDİYLE DERTLENEN gece gündüz demeden koşan ülkesine hizmet eden bir lider doğdu şükürler olsun REİS REİS REİS....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...