Yeniden Refah Partisi tarih verdi! Tüm adaylar açıklanıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, cumartesi günü 70 belediye başkan adayını kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, "Ay sonuna kadar 81 il ve 922 ilçemizde adaylarımızın tamamına yakınını açıklayacağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi tarih verdi! Tüm adaylar açıklanıyor
Yeniden Refah Partisi tarih verdi! Tüm adaylar açıklanıyor
GİRİŞ 30.11.2023 15:53 GÜNCELLEME 30.11.2023 15:53
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye ekonomisinin yılın 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyümesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Geçen hafta biri büyükşehir olmak üzere 49 belediye başkan adayını kamuoyuna açıkladıklarını anımsatan Kılıç, "Cumartesi günü 70 belediye başkan adayımızı daha halkımızla paylaşacağız. Ay sonuna kadar 81 il ve 922 ilçemizde adaylarımızın tamamına yakınını açıklayacağız." ifadesini kullandı.

Son üç ayda üye sayılarını 264 binden 328 bine çıkardıklarını vurgulayan Kılıç, yüzde 23 üye artışıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını dile getirdi.

Suat Kılıç, yerel seçimlerde büyükşehirlerdeki Cumhur İttifakı adaylarına destek verip vermeyecekleri sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Cumhur İttifakı'nın adaylarını desteklemek üzerine kurulmuş bir siyasi parti değiliz. Bize gelen bir teklif olursa teklifin mahiyetine bakarız, ele alırız, tartışırız. Orada Yeniden Refah Partisi seçmeninin, tabanının beklentilerine karşılık olabilecek bir yaklaşım edinebilirsek aynı yaklaşımla karşılık verebiliriz. İstanbul ve Ankara'da da kendi adaylarımızı açıklamaya yönelik çalışmalarımız var. Tabii ki siyaset, özü itibarıyla müzakere, kapıları açık bırakma işidir. Siyasetin arka kapı diplomasisi de olabilir. Biz, kapılarımızı açık veya aralıklı tutmaya devam ediyoruz. Gelen bir teklif yok. Olmamasını çok da önemli bulmuyoruz."

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 61
  • Pütürgeli 4 ay önce Şikayet Et
    Yahu Arkadaşlar Akparti ve Erdoğan olduğu sürece sizin oy oranınız %5 I geçmez malasef konjektor şartlar sizin vaktiniz olmadığını söylüyor ..Olağanüstü bir durum olursa boşluk oluşursa ibre size dönebilir ki o da çok zor görünüyor önümüzdeki 10 yıl içersinde maceraya gerek yok
    Cevapla
  • Osman 4 ay önce Şikayet Et
    Yrp 1 buçuk milyon oy aldılar ilk seçim de oran artacak gittikçe
    Cevapla
  • Süleyman Arif 4 ay önce Şikayet Et
    Baba evinde tokat yiyince kızıp evi terkeden ergen misali akla geliyor bu arkadaşı gördükçe..
    Cevapla
  • Emekli 4 ay önce Şikayet Et
    Biz memur emeklilerini mağdur eden AKP nin adayları avucunu yalasın kazanamasada oyumuz refaha. Chpkk nın işine mi yarar bilmem AKP yi seyyanen zam verdiği çalışanlar kurtarsın. Cefa çekmeyi hep emekliye yüklemek neymiş görsünler.
    Cevapla
  • Başkan 4 ay önce Şikayet Et
    Bize satılık oy lazım değil.Bu gün oyunu Refeha satan kişi yarın CHP ye satar.
    Cevapla
  • Tosuny 4 ay önce Şikayet Et
    Hakkı savunduğumuz müddetçe; sonuçlar bizi ilgilendirmez. Elimizden geleni yapacağız. Zafer Rabbimden.
    Cevapla
  • Kerim 4 ay önce Şikayet Et
    Aday çıkarmanıza en çok chp sevinir.
    Cevapla
  • Kemal 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle her seçimde aday çıkarmayacak ise niye açık refah partisi.. Kapatıp gitsinler o zaman..Genel seçimde akp ile yapılan protokolun hiç bir maddesine uyulmadı...Refah bi daha destek verir mi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu