Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Ağır bedel ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de soykırım gerçekleştiren İsrail'in ağır bedel ödeyeceğini söyledi. Erdoğan, "Gazze'deki bir avuç sivil karşısında yüreği titreyen İsrail'in, gerçek bir güçle karşı karşıya geldiğinde paramparça olacak" dedi.

GİRİŞ 06.12.2023 19:37 GÜNCELLEME 06.12.2023 20:27
Bu Habere 302 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"NETANYAHU NEREYE KAÇAR BİLEMİYORUM"

"Bizim safımız yalnızca bükülmez kolu ile hakkın yanı olabilir. Gazze'de öldürülen binlerce masumun yanında olmak için derin felsefi gerekçeleri aramaya da gerek yoktur. Gazze halkının yaşadıklarına karşı çıkmak için sadece insan olmak yeterlidir. İsrail, elbette hesap verecek. Netanyahu nereye kaçar bilemiyorum. İşlediği savaş suçlarının, yakın gelecekteki yargılanmalarında ayrı bir yeri olacaktır. Er ya da geç insanlık mahkemesinde yargılanacaklardır. 

Netanyahu yönetimine bu cüreti veren, suçların üstünü örten ülkeler de aynı akıbeti paylaşacaklardır. Amerika ve Avrupa ülkeleri, İsrail'e destek vermemiş olsa, bu yönetim böyle acımasız hareket edemezdi. Bunların geçmişi vahşetle doludur. 

Batının kendi refahından başka hiçbir şeyi umursamadığını net bir şekilde kanıtlanmıştır. 

Gazze'deki vahşete ortak olan batı, yine sadece mayasındaki barbarlık dürtüsüyle hareket etmektedir. İsrail'e en küçük bir söz söyletmeyip Gazze'ye destek olanların üzerine giden ülkeler, insan olma özelliklerini kaybetmişler. Özellikle BMGK gibi kurumlar da sergiledikleri acizlikle, insanlığın ortak çatısı olma özelliklerinden uzaklaşmıştır. Genel Sekreter Guterres'in samimi desteği de daimi üyeler tarafından engellenmiştir."

"İSRAİL GERÇEK BİR ORDUYLA KARŞI KARŞIYA GELDİĞİNDE PARAMPARÇA OLACAK"

"Batının eteği altına saklanan İsrail, zulmü ne kadar tırmandırırsa, sonucu da o kadar ağır olacaktır. Masum çocukları, kadınları, silahsız ve çaresiz insanları, dünyanın en modern savaş araçlarıyla öldürmek, sadece İsrailli yöneticiler gibi korkaklara mahsus bir zavallılıktır.

Gazze'deki bir avuç sivil karşısında yüreği de bacağı da titreyen İsrail'in, gerçek bir orduyla, gerçek bir güçle karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır. İsrail yönetiminin böyle bir acı akıbete gerek kalmadan bir an önce aklını başına toplamasını ümit ediyoruz.

Bölgeye huzur gelmesinin tek yolunun 1967 sınırlarında Doğu Kudüs'ün başkenti olduğu bağımsız bir Filistin Devleti kuruluşundan geçtiğini bir kez daha hatırlatıyoruz."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 302
  • Ercan 4 ay önce Şikayet Et
    nerde bu Islami Gruplar
    Cevapla
  • Kul 4 ay önce Şikayet Et
    Hz.Âdem (a.s)'a gönderilen Sahifelerden Hz.Muhammed(s.a.v)'e gönderilmiş ve kıyâmete kadar hükümleri geçerli olacak Kur'an'ı Hakîmde Rabbimiz özetle şunu söylemiştir..." Kâfir kıyâmete kadar Kâfirliğini yapacak"Mü'minler ise kendilerine emredilen şekilde hareket etmekle ve islâmı yeryüzünde hâkim kılmak için kâfirle ,küfürle mücâdele etmekle sorumlu olacak...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    O senin dediğin paramparça edecek ordu hamasin onda biri kadar direnemez
    Cevapla
  • tokatlı 4 ay önce Şikayet Et
    Bu zafer filistin hamasın zaferi olacak inşallah
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş ticareti keselim.. Kürecik incirlik israil menfaatine yarayan ne varsa yavaş yavaş sonlandıralım veya gündeme getirelim..Limanlarımızdan asla israil limanlarına gemi geçişlerine izin varmeyelim.. Hak ile batıl savaşı var biz tarafımızı belli edelim Allah bizimle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Özel hastanede yenidoğan vurgunu