Bahçeli'den 'Saffet Sancaklı' açıklaması: Tercih kendisinindir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, yeni dönemde Kocaeli'de MHP'ye en az bir belediye verilmesi gerektiğine ilişkin açıklamasıyla ilgili konuştu.

Bahçeli'den 'Saffet Sancaklı' açıklaması: Tercih kendisinindir
Bahçeli'den 'Saffet Sancaklı' açıklaması: Tercih kendisinindir
GİRİŞ 09.12.2023 14:46 GÜNCELLEME 10.12.2023 07:24
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, yeni dönemde Kocaeli'de MHP'ye en az bir belediye verilmesi gerektiğine ilişkin açıklamasıyla ilgili, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" dedi.

Basın mensupları, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın bazı basına organlarına yansıyan, "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz" şeklindeki sözlerini Bahçeli'ye sordu.

Bahçeli, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 203
  • Budun 4 ay önce Şikayet Et
    Bosnak ana dili turkce degil bosnaklar hirvattir
    Cevapla
  • MERSİNLİ 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç kimse saffet e karşı değil Hiç kimsede Bahçeliyi harcayamaz Bizler saffeti de destekler liderimize de laf söyletmeyiz herkes dursun durduğu yerde hiziplik yapmayın
    Cevapla
  • Cumhur 4 ay önce Şikayet Et
    Eeeeeee! Sonuç ne eonuç. Saffet’innyaptığı siyasi nezaketsizlik ve sokak siyaseti. Vekilsin, genel başkanın ve tüzüğün var. Yapılan açıklama tehditvari içerik içermekte! Genel Başkana saygısızlık vs. Bunu normalleştirmeye çalışmanız çok anormal. Neyse…
    Cevapla
  • mustafa arslan 4 ay önce Şikayet Et
    Bahçeli senide biz harcayacağız kafanı yorma babanın çifliği orası biraz konuşanı gönder ne güzel dünya
    Cevapla
  • irfan 4 ay önce Şikayet Et
    Her milletvekili kendi bölgesi için partisine rest çekerse bu işin sonu mu gelir bay saffet...!
    Cevapla
  • Vasak 4 ay önce Şikayet Et
    Madem hepiniz saffete karsiydinizda buzamana kadar neden sustunuz sizlerede tayyibe küfür ediyordunuz ama haliniz ortada menfaat dünyayi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?