İYİ Parti'nin ardından onlar da CHP'ye kapıyı kapattı!

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan CHP'ye yerel seçimler öncesi yüklendi. Bakırhan "Sadece seçim geldiği zaman hatırlıyorlar, bizi yedek bir güç olarak görüyorlar.''ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 10.12.2023 16:58 GÜNCELLEME 10.12.2023 16:58
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan CHP'ye sert sözlerle yüklenirken yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakırhan "Oylarımızı verdiğimiz ana muhalefet partisi nerede? Sadece seçim geldiği zaman hatırlıyorlar, bizi yedek bir güç olarak görüyorlar. Masada da görmek istemiyorlar. Oyunu ver ama bizimle fotoğraf verme."ifadelerini kullandı.



Bakırhan, sürece ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Ancak son cumhurbaşkanlığı seçimi dahil olmak üzere oylarımızı verdiğimiz ana muhalefet partisi nerededir? Sizlere soruyorum. Siz söyleyin, Selçuk Mızraklı içeri atılırken, yerine kayyım atanırken bizim oylarımızla seçilenler neredeydi? Sadece seçim geldiği zaman bizi hatırlıyorlar. Sadece seçim geldiği zaman bizi yedek bir güç olarak görüyorlar. Resmi de görmüyorlar, masada da görmek istemiyorlar.

Sanki biz hep oyumuzu onlara vermek zorundaymışız gibi büyük bir yanılgı içindeler. Biz oylarımızı AKP kaybetsin diye verdik ama demokrasi kazansın diye de verdik, emekçiler kazansın diye de verdik.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    Tasmaları haçlı siyonistlerin elinde olan hainler bölge kan gölü olduğu halde görmeyen biz uyanığız haçlı siyonist bizi sevdiği için besliyor diyen ha sonumuz filistin gibi olursa Türk milleti saftır ne kadar hain olsakta yine bizi alır beslerler diyorlar
    Cevapla
  • mustafa arslan 7 ay önce Şikayet Et
    Bence cumhur ittifakının da seçimlere ayrı ayrı girmesi gerekir herkez kendi partisine oy vermeli
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 7 ay önce Şikayet Et
    Ya çok safsın yada çok iyi niyetlisin arkadaş. Bütün bunlar proje. Amaç cumhur ittifakını yenmek. Genel seçimde başaramadılar ya.
    Cevapla
  • veli 7 ay önce Şikayet Et
    mahalle yanıyor, bizimkiler saçını tarama derdinde,
    Cevapla
  • Antepli Aydın 7 ay önce Şikayet Et
    CHP eşittir PKK ne fark ederki
    Cevapla
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    mahalle yanıyor, bizimkiler saçını tarama derdinde, ey beynamazlar kafanızı soktuğunuz kumdan çıkarın da etrafa bakın, her taraf yangın yeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi