Erkan Kandemir: Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı'nın bayrağı dalgalanacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bir kere daha 31 Mart öncesi hizmet aşkımızla, sevdamızla huzura çıkacağız. İnanıyorum ki Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı'nın bayrağı dalgalanmaya devam edecek inşallah” dedi.

Erkan Kandemir: Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı'nın bayrağı dalgalanacak
Erkan Kandemir: Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı'nın bayrağı dalgalanacak
GİRİŞ 10.12.2023 17:14 GÜNCELLEME 10.12.2023 17:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin Kars’ta düzenlendiği İl İstişare Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda konuşan Kandemir, “Türkiye açısından son derece kritik ve önemli bir seçimi geride bıraktık. Süreç bize gösterdi ki muhalefet bloğu aslında bütün o toplantılarını, bir araya gelmelerini adeta birbirleriyle pazarlığa çevirmişler. Yani birisini başkan yardımcısı tayin etmişler, ötekini bakan tayin etmişler. Toplanmışlar toplanmışlar, kime hangi bakanlığı veririz onu tartışmışlar. Tartışmalarının hiçbir yerinde milletten bir iz, tartışmalarının hiçbir yerinde memleketin beklentisi olmamış. Seçim bitince bir kez daha gördük ki, kendilerinin de itiraf ettiği gibi diyorlar ya ‘İyi ki biz kazanmamışız.’ Kendilerinin itiraflarından gördüğümüz şey şu ki Türkiye ucuz kurtulmuş. Ortaya dökülenlerin dışında, ortaya dökülmeyen onlarca mesele vakti gelince gözükecektir. Bunların memleket, millet diye bir derdinin olmadığını görmüş olduk” dedi.

31 Mart'ta bir kez daha hizmet aşkıyla milletin huzuruna çıkacaklarını söyleyen Kandemir, “Biz AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak mücadele etmeye, siyaset yapmaya devam ediyoruz. Bu milleti seviyoruz. Ülkemizin dört bir yanına hizmet götürmek için mücadele ediyoruz. İşte Kars’tan Edirne’ye Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, ecdadın ifadesiyle ardında 'çil çil eserler' bırakmanın nasıl bir şey olduğunu zaten görmüş oluyorsunuz. Biz memleketin derdiyle ilgilenirken, biz milletin meselelerini konuşurken, karşı taraftakilerin bambaşka dertlerinin, gayelerinin olduğunu millet gördü. Görmeye zaten devam ediyor. Onlara hak ettiğini her vakti geldiğinde fazlasıyla veriyor. Bu seçimlerde de Türkiye’nin dört tarafında yine aynı neticenin çıkacağına inanıyoruz. Milletimizin huzuruna çıkarken, milletimizin tartısıyla tartılırken, bir kere daha 31 Mart öncesi hizmet aşkımızla, sevdamızla huzura çıkacağız. İnanıyorum ki Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı'nın bayrağı dalgalanmaya devam edecek inşallah” diye konuştu.

Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması