İYİ Parti, Ensarioğlu'nu disipline sevk etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu hakkında Şeyh Said'le ilgili sözleri nedeniyle disiplin süreci başlatıldı.

GİRİŞ 12.12.2023 15:44 GÜNCELLEME 12.12.2023 16:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu'nun Şeyh Said'le ilgili açıklamasını kabul etmediklerini ve disiplin sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İstanbul Milletvekili Ensarioğlu'nun, İYİ Partinin kuruluşundaki temel değerlerini ve bugüne kadar sürdürdüğü siyasi mücadele ve tutumunu yok sayan bu açıklamasını asla kabul etmiyoruz. Milli Mücadele'nin ruhuna ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesinin ortaya koyduğu tarihi ve milli gerçeklere aykırı paylaşımını reddediyoruz. Böyle bir anlayışın partimizle hiçbir ilişkisi yoktur ve bundan sonra da olamayacaktır. Söz konusu paylaşımla alakalı, Genel Başkan'ımızın talimatlarıyla, gereken disiplin süreci ivedilikle başlatılmıştır."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafirü 4 ay önce Şikayet Et
    Şeyh said peygamber torunudur seyyid'tir onu asanlarla baştan yürümeyecektin salim bey
    Cevapla
  • Ali can 4 ay önce Şikayet Et
    Önce ip kendini tanımlasın, sonra ben buyum benim gibi düşünenleri temsil edeceğim desin canımı yesin, ey ip sen neysin cevap boşluk
    Cevapla
  • Kerem 4 ay önce Şikayet Et
    Salım beyi disipline sevk edenler bir alay cahil şeyh saidin hayatını bir kere bile okumamış kulaktan duyma yalanlara itibar edenlerdir şeyh said vatanıni milletini seven bir islam mücahididir mucadelesi gayri islâmi unsurlardır
    Cevapla
  • Kul 4 ay önce Şikayet Et
    Eğer iyi olmayan parti Şehit kardeşine Küfür ve hakaret eden Milletvekilini Disipline sevketip partiden ihraç etmiş olsaydı Atatürk için daha saygıdeğer bir iş yapmış olurdu.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    millet daha anlamadı bunların ne olduğunu sebze çorbası gibiler ne ararsan var içlerinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu