CHP- DEM Parti (HDP) görüşmesinde gündeme oturan sözler: Eş Başkan diyesim geldi

HDP'ye ziyareti sonrası Özgür Özel ile birlikte açıklama yapan DEM Parti (HDP) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, kameralar önünde CHP lideri ile adeta alay etti.

GİRİŞ 13.12.2023 19:57 GÜNCELLEME 13.12.2023 19:58
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'ye yaptığı ittifak talebine olumlu yanıt alamayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yine DEM Partisi'ne (HDP) koştu. DEM Partisi'ne (HDP) ziyarette bulunan Özel'e, genel başkan yardımcıları Gül Çiftti, Gökhan Zeybek ile genel sekreter Selin Sayek Böke eşlik etti.

"BENİ ARAYIP KUTLADILAR"

Özel'in, DEM Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Özel, şöyle konuştu:

"Siyasi partilerin arasındaki diyalog hem o ülkenin demokrasisi açısından, hem o parlamentonun üretkenliği açısından, hem de o ülkedeki toplumsal barış açısından en önemli temel taşlarından bir tanesindir ve olmazsa olmazdır. Biz kurultayımızı yaptıktan sonra sayın eş genel başkanlarım arayarak kutlamışlardı. Sonra takvime baktığımda onlar da bizden hemen önce kurultaylarını yapmışlardı. Bizim o kurultay yoğunluğu içinde partimizden bir 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleşmemişti. Ben bugün heyetimizle birlikte o ziyareti gerçekleştirdim.

"DİYALOĞUMUZ, KARŞILIKLI GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRECEK"

Karşılıklı başarı dileklerini ifade ettik. Bir araya gelmişken Türkiye'yi ve dünyayı değerlendirdik, önümüzdeki süreci değerlendirdik. Çok verimli ve yapıcı görüşme gerçekleştirdiğimizi ifade etmek isterim. Bundan sonraki süreçlerde de diyaloğumuz, karşılıklı görüşmelerimiz sürecek. Biz bu diyaloğun ve görüşmelerin Türkiye demokrasisine çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz."

"EŞ BAŞKAN DİYESİM GELDİ..."

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise kameralar önünde CHP lideri Özgür Özel ile adeta alay ederek, Ekrem İmamoğlu ile birlikte eş genel başkanlık yaptığı imasında bulundu. Hatimoğulları, konuşmasında Özel'e dönerek "CHP'nin Eş Başkanı diyesim geldi..." dedi.

Özel'in bu sözleri gülerek karşılaması ise dikkatlerden kaçmadı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?
    Cevapla
  • mersinli mimar 4 ay önce Şikayet Et
    de de sıkıntı yok adamalarda yüz yok zaten
    Cevapla
  • Cafer C 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir ki?, O şahıs Chp genel başkanı olmasından ziyade, aslında sizin partinizin de eş başkanı değil mi zaten?
    Cevapla
  • Kütahyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Atatürk' ün partisini düşürdüğünüz duruma bakın hele. İnanıyorum ki Atatürk sağ olsaydı bunların hepsini ya sınır dışı ederdi yada............
    Cevapla
  • Kütahyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Adam seçiliyor kürsüdeki ilk selamı hapisteki Seloya çakıyor. Şehit cenazesine katılıyor bir kaç saat sonra PKK nın partisine elinde çiçek ziyarete gidiyor. Ondan sonra bu millet chp ye oy vermeyince zıbırdanıyorlar. Biraz akıllı olun beee.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!