Başkan Erdoğan ile Erbakan'ın görüşmesi sonrası Yeniden Refah Partisi'nden yalanlama!

Yeniden Refah Partisi, hafta içi gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Fatih Erbakan görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 17.12.2023 12:10 GÜNCELLEME 17.12.2023 12:47
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’dan bazı büyükşehir belediyelerini istediği, bazı belediye iştiraklerinin yönetiminin seçim sonrasında partimize verilmesini talep ettiği yönündeki iddialar tümüyle gerçek dışıdır" denildi.

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın imzasıyla paylaşılan açıklamada, geçtiğimiz hafta içi gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan görüşmesi sonrası yapılan ‘Erbakan’ın yerel seçim şartı, büyükşehirlerden birinin kendilerine verilmesi’ yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç

Partinin sosyal medya hesabından yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın 12 Aralık 2023 tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde yapmış oldukları görüşmeye dair taraflarca yapılmamış açıklamalara dayandırılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’dan bazı büyükşehir belediyelerini istediği, bazı belediye iştiraklerinin yönetiminin seçim sonrasında partimize verilmesini talep ettiği yönündeki iddialar tümüyle gerçek dışıdır. Partimizi yıpratma amacı taşıdığını düşündüğümüz bu haber ve yorumları tümüyle reddediyoruz."

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Realite 4 ay önce Şikayet Et
    Dost acı söyler.Seni uyaranı değil seni alkışlayanlari dost bilirsen hem dostunu hem yolunu şaşırırsın.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 4 ay önce Şikayet Et
    Fatih bey yerel seçim aynen geçtiğimiz seçim gibi hiçbir fark yok ZİLLET mağlup oldu ama daha fazla hırsla hınçla CUMHUR adaylarının kazanmaması için her şeyi deniyorlar akıllı ol CUMHURU destekle ZİLLET e geçit verme
    Cevapla
  • Bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    Turana inelim,Afrikayıda ortak edip yanımıza alıp,Kızılelmaya gidelim.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH dostlarına korku yoktur ve onlar mahzunda olmazlar
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    gözünüzle görmediğiniz, şeylere iftira atmayın. ALLAH katında büyük bir suçtur... 4 tane şahidin var mı.???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması