HÜDA PAR'dan 2024 mesajı: Masanın altına saklanmayacağız

Seçimlerde 'birilerinin yaptığı gibi masanın altına saklanmayacaklarını' ifade eden HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu yerel seçimlerde de Cumhur İttifakıyla birlikte hareket etme arzusunda olduklarını söyledi.

GİRİŞ 17.12.2023 17:43 GÜNCELLEME 19.12.2023 11:17
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen HÜDA PAR İzmir 4. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Gazze'deki insanlık dramına, dünyanın seyirci kaldığını vurguladı.

Yaklaşık 17 yıldır hem karadan hem denizden kuşatıldığı için "açık hava hapishanesi" olarak isimlendirilen Gazze'nin şimdilerde de "bir çocuk mezarlığına" dönüştüğünü kaydeden Yapıcoğlu, şöyle devam etti:

"Çok büyük bir insanlık suçu işleniyor. Sadece bebekler, kadınlar, yaşlılar öldürülmüyor onlarla beraber insanlık da merhamet de öldürülüyor adalet de katlediliyor ve maalesef küresel sistem seyirci. Küresel sisteme hükmeden müstekbirler, zalimlerin sırtını sıvazladılar, katillere arka çıkıyorlar. Mühimmatları, bombaları eksilince onlara gemiler dolusu, uçaklar yeni bombalar gönderiyorlar."

Sadece konuşmanın zalimleri durdurmayacağını belirten Yapıcıoğlu, şunları söyledi:

"Küresel sistemden, Birleşmiş Milletlerden bu zulmün önüne geçmesini bekleyenler daha çok beklerler. Kendisi adil olmayan bir sistemden adaletli bir sonuç çıkması, böyle bir sonuç üretmesi beklenebilir mi? Eğer iki milyarlık İslam alemi bir araya gelebilseydi, kendi içinde birlik sağlayabilseydi, yumruğunu masaya vurduğunda bu savaş biterdi."

- SEÇİM İTTİFAKI VE ASGARİ ÜCRET

Yerel seçimlere de değinen Yapıcıoğlu, partisinin ittifak görüşmeleri olduğunu dile getirdi.

Gizli kapaklı iş yapmayacaklarını, "birilerinin yaptığı gibi masanın altına saklanmayacaklarını" ifade eden Yapıcıoğlu, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızla birkaç görüşmemiz oldu. En son geçen çarşamba günü görüştük. Genel seçimlerdeki Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde de devam etmesi yönünde bir arzu ve isteği olduğunu söyledi. Biz de 'olabilir' dedik prensip olarak. Bununla ilgili heyetler kuruldu. AK Parti'den üç kişi, HÜDA PAR'dan üç kişi olmak üzere bu görüşmeleri yürütüyorlar. Fakat henüz netleşmiş, kesinleşmiş bir şey yok."

Asgari ücret tespit komisyonun yarın 2. kez toplanacağını hatırlatan Yapıcıoğlu, ücretin kişinin bakmakla yükümlü olduğu kişiler göz önünde bulundurularak belirlenmesi gerektiğini savundu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 44
  • Selimcan 4 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ediyoruz. İmanın gereği budur. Erdoğan in karşımda olmak küfre yardım vayana ihanettir veseelam. Hala muhalefetlikle sığınacak bir yer bulduğunu sananlarin Allah Azze ve celle 2024 de küfre yardım ettiklerini görürler ve herkes görür. Seddi yiiktiklato gün bizi silahlı bulurlar.Bir asırdır yapılan iç ve dış ihanetleri hesabı var elbet
    Cevapla
  • Ülkücüü 4 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun taktir ediyorum zekeriya beyi.vatanini bayragini seven lider.bu partinin gelecekte önü cok acik insaallah allah basarilarinizi daim etsin.
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 ay önce Şikayet Et
    Referansı İslam olanın Allah yar ve yardımcıları olsun. Umarım siyasetin yalancı cazibesi onları da bozmaz. Hep böyle devam ederler. Hiçbir kınayıcının kınamasından çekinmeden ilkeli siyaset yapmaya devam ederler. Elif gibi dimdik durmaya devam etmeniz temennisiyle ....
    Cevapla
  • Alper 4 ay önce Şikayet Et
    Hudapar candır can.Tamamen memleket ve ümmetin faydasına çalışıyor.o yüzden yerli ve yabancı düşmanlar hudapar dan rahatsız oluyor.
    Cevapla
  • Kompataro 4 ay önce Şikayet Et
    Bizde gaffarlar bitmez..bak millet uyanıyor artık,paraları saklan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!