İYİ Parti'de toplu istifa depremi! 21 yönetim kurulu üyesi görevinden ayrıldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi olan 21 kişi istifa etti.

İYİ Parti'de toplu istifa depremi! 21 yönetim kurulu üyesi görevinden ayrıldı
İYİ Parti'de toplu istifa depremi! 21 yönetim kurulu üyesi görevinden ayrıldı
GİRİŞ 18.12.2023 20:31 GÜNCELLEME 18.12.2023 23:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Manisa Alaşehir'de İYİ Parti İlçe Başkanlığında istifa depremi yaşandı. 21 kişilik yönetim kurulu eski il başkanı ve Alaşehir Belediye Başkan adayı Kadir Daş ile mevcut İYİ Parti İl Başkanı Şahin Zengin'e tepki göstererek, yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

21 YÖNETİMİ KURULU ÜYESİ TOPLUCA İSTİFA ETTİ

İstifaların ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Alaşehir Kadın Politikaları Başkanı Fatma Kaya İbil, "Eski başkan Kadir Daş’ın belediye başkan adaylığını onaylamıyoruz. Ayrıca parti yönetimini yönlendirmesini istemiyoruz. Bu yüzden İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Şahin Zengin ile çalışmak istemiyoruz ve eski başkan Kadir Daş’a tepki amacıyla yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz. Bu amaçla 10 asil ve 11 yedek yönetim kurulu üyesi olmak üzere toplam 21 yönetim kurulu üyesi toplanarak, istifa kararı aldık" dedi.

'YÖNETİMİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Durumun ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Şahin Zengin, "23 Ekim 2023 günü eski başkan Kadir Daş, belediye başkanı aday aday adayı olmak için istifa etti. Aynı gün kapalı oylama, açık tasnif ile seçim yapıldı. Oylama sonunda 16 kabul, 11 ret oyu ile ben başkan seçildim. Son günlerde belediye başkan aday adayı Kadir Daş’ın adaylığına karşı çıkan üyelerimiz, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek yönetimi düşürmeye çalışıyorlar. Sonuçlarına siyasi olarak, hepimiz katlanacağız" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • hasan 4 ay önce Şikayet Et
    meğer iyi partiyi imam oğlu yönetiyormuştu.
    Cevapla
  • Ali Osman Ertan 4 ay önce Şikayet Et
    çok eğleneceğiz :)
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    İyi parti ile sağdan koparılan oylar sola taşınmaya devam ediyor. Ağda operasyonu.
    Cevapla
  • reis ne derse o 4 ay önce Şikayet Et
    chp oyun oynuyot
    Cevapla
  • uğur 4 ay önce Şikayet Et
    İyi bir operasyon var Meral ablaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti