Tunç Soyer’in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in, “Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum’ sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Tunç Soyer’in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu
Tunç Soyer’in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu
GİRİŞ 19.12.2023 17:45 GÜNCELLEME 19.12.2023 17:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum’ sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Vatandaşların eleştiri yağmuruna tuttuğu Soyer’in sözlerini AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da tiye alarak, “İzmirliler seni salona değil kapının önüne koyacaklar.“ dedi.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde sarf ettiği, "Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum” sözleri sosyal medyada kullanıcılar tarafından alay konusu oldu. Kimi zaman sert kimi zaman da traji komik yorumların odağında olan Soyer’in o sözleri AK Partili Çankırı tarafından da tiye alındı.

“KARŞIMIZA ALMADIK KARŞILAŞTIRMADIK" 

Soyer’e ‘mutfak siyaseti bitti’ diyen Çankırı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“İzmir’de her şeyi kendi mantığına göre idare ettiğini zanneden, hizmette bir mesafe yol katetme kapasitesine sahip olamayan bir profilin şenlikle meşgul olmaya çalıştığını görmekteyiz. Hizmetin mutfağı olur siyaseti olmaz. Sayın Soyer, Kılıçdaroğlu’nun mutfak siyasetine karşı ‘değişim manifestosu adı altında önce kendi karşı çıkmıştı. Baktı ki koltuk elden gidiyor şimdilerde kendisi de mutfaktan salona geçmeye çalışıyor. Sayın Soyer, yorumlarda da görüleceği üzere İzmirliler bırakın sizi salona almayı sizi kapı dışarı ediyor. Sizin misafirliğiniz buraya kadar! Artık bu kenti hak ettiği hak ettiği yere kavuşturma zamanı gelmiştir. CHP’de siyasi sistem zayıflamıştır. Sembolik sahanın içinde tutulan ama artık yutturulamayan tutumlarla yıllardır İzmir’i ideolojik algıyla kıskaç altına aldılar. Biz 81 vilayetin hiçbir yerinde Atatürk’ü ne karşımıza aldık ne de karşılaştırdık. Tabanı ve temeli sadece ‘hizmet’ olarak gören anlayışla İzmir’de artık yeni bir sayfa açılacaktır. ”

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Mizah 4 ay önce Şikayet Et
    İzmir de tuzluk koysan seçimi CHP alır.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    İzmirli hizmet istemiyorsa boş slogan ve ideoloji olsun istiyorsa yapacwk bir şey yok . Kendi düşen ağlamaz .
    Cevapla
  • Alper 4 ay önce Şikayet Et
    Reisin yerinde olsam İzmir'de belediye seçimine katılmam..bana ne der geçerim.. İzmir'de kazanmak şu şartlarda im kan sız
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Aday olarak odun koysalar oy veririz diyenler niye ağlıyor anlamadım.Yoksa izmirli odun nedir bilmiyor mu?
    Cevapla
  • Nazilili0909 4 ay önce Şikayet Et
    İzmire bundan fazla çalışan Bi belediye başkanı haram tam İzmir e yakılan bir chp lilere müstehak bir zatı muhterem değiştirmesinler Bi chpli yaşlı Bi teyze tvde dedi chp odunu koysa oy veririm diye al sana. Teyze
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!