Şebnem Bursalı'dan Tunç Soyer'e sert tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Şebnem Bursalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer'in “İkinci dönem başka olacak. Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum." açıklamasına tepki gösterdi.

Şebnem Bursalı'dan Tunç Soyer'e sert tepki
Şebnem Bursalı'dan Tunç Soyer'e sert tepki
GİRİŞ 20.12.2023 17:42 GÜNCELLEME 20.12.2023 17:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Şebnem Bursalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer'in “İkinci dönem başka olacak. Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum.” açıklamasına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bursalı, "Adaylık paniğine kapılan Sayın Soyer, aklınca teşbih yaparak sevimli olmaya çalışmış. Ama biz biliyoruz ki kendisi 5 yıl boyunca mutfak yerine oturma odasında oturdu, yan gelip yattı. İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi. “Şimdi salonda ziyafet vermek istiyorum” demiş. Evimizin salonu kokuyor Tunç Bey! Sadece salon değil tüm ev kokuyor… Mutfakta bulaşıklar duruyor Tunç Bey! Etraf pislikten geçilmiyor… Tesisatlar eskimiş Tunç Bey! Evi her defasında su basıyor… Parkeler kalkmış, camlar kırılmış, duvarlar kir içinde… Siz oturma odanızdan çıkmadığınız için hiçbirini görmemeniz doğal. Ev sahibi her şeyin farkında. 31 Mart’ta sözleşmeniz zaten bitiyor. Ama sizin için kaçınılmaz son daha yakın!" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Kızılelma 4 ay önce Şikayet Et
    Adam videonun sonunda diyor ki açıkça İzmirliler belli bir Parti'ye yada hizmet performansına göre oy vermezler ben biliyorum ne demek istediğini... Hani savaşta Yunanlıları denize dökmüştüler İzmirin sahil yunanla savaşa girsek döner bize kurşun atarlar acaba neden.. işte bu keltoş'un detayında bunlar gizli
    Cevapla
  • Lak 4 ay önce Şikayet Et
    Yapıştırmış ablamiz:))
    Cevapla
  • Smail 4 ay önce Şikayet Et
    İzmir'e tunç soyer yakışır. İzmirlilere de yakışıyor ki seçiliyor.bizce hiç sıkıntı yok.mee
    Cevapla
  • kanunı 4 ay önce Şikayet Et
    tunc soyer bır dahakıne ızmırı oyle bır batıracam bır daha kımse toplıyamıyacak demek ıstemıs
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Tunç Soyer ağustos böceği gibi 5 yıl boyunca saz çaldı. Şimdi kış geldi adaylık dileniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak