Saadet'in ilçe başkanı İsrail'e gıda ürünü satmış

Terör devleti İsrail’in Gazze’deki soykırım saldırıları nedeniyle bu ülkeyle ticari ilişkilerin kesilmesi çağrısında bulunan Saadet Partisi’nde Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin’in İsrail’e gıda ürünü ihraç ettiği ortaya çıktı.

Saadet'in ilçe başkanı İsrail'e gıda ürünü satmış
Saadet'in ilçe başkanı İsrail'e gıda ürünü satmış
GİRİŞ 22.12.2023 21:20 GÜNCELLEME 22.12.2023 21:21
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

İsrail’e özel sektörün gerçekleştirdiği ticaret üzerinden hükümeti köşeye sıkıştırmaya kalkan Saadet Partisi’nde işler karıştı.

Saadet Partisi yöneticisi Nurbaki Şahin’in ortak olduğu firma üzerinden İsrail’e domates ihraç ettiği belirlendi. Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin’in 7 Ekim saldırılarının sonrasında ticaretini sürdürdüğü öğrenildi.

Saadet Partisi yöneticisi Nurbaki Şahin'in sahibi olduğu Aysima Gıda Tarım Hayvancılık Tekstil İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketinin İsrail'e sattığı domateslerin, satışa sunulmadan önce göçmen işçiler tarafından İsrail markalarına ait kasalara yerleştirildiği aktarıldı.

APAR TOPAR...

Skandalın patlak vermesi üzerine Saadet Partisi’nden hamle geldi.

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, Nurbaki Şahin’in görevden alındığını duyurdu. Açıklamada, “Gördüğümüz lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin ilçe başkanlığı görevinden alınmıştır” denildi. Saadet Partisi’nin açıklamasında “İsrail’le ticaret” hakikatine vurgu yapılmaması dikkat çekti.

Nurbaki Şahin

KARAMOLLAOĞLU İSRAİL'E TİCARETİ DOĞRULADI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin’in İsrail’e gıda ürünü ihraç ettiğini doğruladı.

Karamollaoğlu, katıldığı bir canlı yayın programında, “Erdemli'deki bir arkadaş domates ihraç ediyormuş. Bizim parti üyesi. Hemen arkadaşlar görevden aldı. Yani iyi niyetle değildir. Savaş olduğu takdirde sizin insanlarınızı öldürmeye kalksalar bu giden malzemelerle ‘Siz efendim bu apayrı bir iş, ticaretle savaşı niye karıştırıyorsunuz’ diyebilir misiniz? Bizim insanımız, bizim canımız kıymetliyse orada öldürülen insanların canı da bizim için o kadar kıymetli. Biz buna rıza gösteremeyiz.” dedi.

KAYNAK: İHA, HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 115
  • Ertuğrul 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti üzerlerine olsun.
    Cevapla
  • Kığılı 4 ay önce Şikayet Et
    Adamın suratına bir bak meymenet yok
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    25 gün önce ticaret bakanı açıkladı katil İsrail'e zeytin ve zeytinyağı ihracatımız %368 arttı diye. Bakalım görevden alacak mı büyük başkan.
    Cevapla
  • Murat Yıldırım 4 ay önce Şikayet Et
    Saadet İsrail'i bahane ederek Erdoğan'a vurmaya devam!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bunlar normal pkkya destek verdimi verdi başka ne beklenir
    Cevapla
  • ahmet yurdakul 4 ay önce Şikayet Et
    komiksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yürekleri dağlamıştı: Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi
Son Dakika... 77 ilde dev operasyon: Silah kaçakçılarına ağır darbe!