Akşener'den CHP'ye: Artık onların tekrarlarına gerek yok

Yerel seçime hür ve müstakil girme kararı alan İyi Parti'de Meral Akşener, yola CHP'siz devam edeceklerine dair kesin ve net mesajlar vermeye devam ediyor.

Akşener'den CHP'ye: Artık onların tekrarlarına gerek yok
Akşener'den CHP'ye: Artık onların tekrarlarına gerek yok
GİRİŞ 22.12.2023 22:26 GÜNCELLEME 22.12.2023 22:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, belediye başkan aday tanıtım toplantısı için Nevşehir'i ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gelen Akşener, siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP ile yaşanan ittifak gerilimine değinen Akşener, yerel seçime hür ve müstakil girme kararına atıf yaparak, “Artık biz kendimiz olmalıyız” dedi.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, İyi Parti lideri Meral Akşener, bugüne kadar pek çok adım attıklarını belirterek şunları söyledi:

“Artık onların tekrarına lüzum yoktur. Ama geldiğimiz noktada artık biz, biz olmalıyız. Artık biz kendimiz olmalıyız. Artık biz bu ülkeyi yönetmeye ciddiyetle, inatla ve cesaretle varın demek durumundayız. Aksi takdirde kendimize göre fedakarlık saydığımız, Türkiye için, milletimiz için faydalı olduğuna inanıp attığımız hiçbir adımın esasında sonuç itibariyle Türkiye’nin geleceğinde çok da büyük bir faydası olmadığını gördük.”

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 14
  • Türk 4 ay önce Şikayet Et
    Milliyetçilikle vatanseverlikle yakından uzaktan alakanız yok fetö uzantısı hainlersiniz.şu iyi partiye oy verenlerin aklına şaşıyorum
    Cevapla
  • Arif 4 ay önce Şikayet Et
    Selo ile kahvaltı ne oldu? Hâlâ hayalini kuruyor musunuz?
    Cevapla
  • VAY BE 4 ay önce Şikayet Et
    "Rabbi Yessir" e ne oldu!!! Muhteşem İmamoğlu ne olacak şimdi.... Doğuya gidip İHA siha ya dokunacagiz diyerek PKK ya hoş gözükmeye çalışan Milliyetçi (!) Mansura ne olacak şimdik....
    Cevapla
  • inme kuyuya 4 ay önce Şikayet Et
    gece kalktı bay ,mamoğlunu tebrike gitti,öptü.Kahraman oldun diye,İmamoğlu ve mansur cumhurbaşkanı yardımcısı olacak diye direttin.İşte Lider,düşünün cumhurbaşkanı olsaydı neler olurdu.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 4 ay önce Şikayet Et
    İşe yaramayacağını sağır sultan duydu ama sen ve şürekan duymadıydı bir türlü. Hatayı kabul etmekte bir erdemdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi