CHP’de Aydın krizi: Tezcan ‘İlçeler benim’ diyor!

CHP’de genel başkan değişse de kriz devam ediyor. Krizin yeni adı ise Özlem Çerçioğlu oldu. Aydın için mevcut başkan Çerçioğlu’nun isminin halen açıklanmamış olmasının sebebi olarak Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın itirazı gösteriliyor.

CHP’de Aydın krizi: Tezcan ‘İlçeler benim’ diyor!
CHP’de Aydın krizi: Tezcan ‘İlçeler benim’ diyor!
GİRİŞ 23.12.2023 11:55 GÜNCELLEME 23.12.2023 12:46
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Kurultay sürecini atlatan Cumhuriyet Halk Partisi'nde krizin yeni adresi Aydın için mevcut başkan Özlem Çerçioğlu oldu.

CHP’de eski Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile mevcut Genel Başkan Özgür Özel’in yeniden aday gösterileceklerini söylediği Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ismi hâlâ açıklanmadı.

CHP'de İstanbul ve İzmir kavgası! İmamoğlu ortalığı karıştırdıCHP'de İstanbul ve İzmir kavgası! İmamoğlu ortalığı karıştırdı

TEZCAN DİRETİYOR

Edinilen bilgilere göre Çerçioğlu ile Aydın Milletvekili Bülent Tezcan arasında güç savaşları krize dönüştü.

Genel Merkez bu krizi aday isimlerini açıklamayarak sürdürüyor. Krizin sadece Aydın ile sınırlı olmadığı İzmir’de de aynı sorunun yaşandığı kaydediliyor.

"ARANIZDAKİ SORUNU ÇÖZÜN!"

Çerçioğlu, ilçe belediye başkanlarını kendisinin belirlemesi için yetki istiyor. Çerçioğlu, “Arkadaşlar ile ben çalışacağım” tezini savunurken Tezcan’ın da genel merkeze kendine yakın isimleri aday olarak sunduğu ve bu isimlerde direttiği belirtiliyor. Çerçioğlu’nun adaylığının açıklanmamasının arkasında Tezcan’ın diretmesinin olduğu kaydediliyor. Genel Merkez’in ise “Aradaki sorunu çözün adaylıklarını açıklayalım” mesajı gönderdiği belirtiliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK / MEHMET GÜNEY
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Nuri Ege 4 ay önce Şikayet Et
    Bülent Tezcan kim oluyormuş.Çalışacağı başkan adaylarını belirlemek Özlem hanımın tasarrufu olmalı.
    Cevapla
  • Hasan Özoymak 4 ay önce Şikayet Et
    Bülent Tezcan Aydın'a ne yapmış ki,ne istiyor.Benim.önerimÖzlem.kalsın ilçelerde önsecim.
    Cevapla
  • Akad64 4 ay önce Şikayet Et
    Aydın ın son 15 yılı çok büyük kayıp.. Yapılan bişey yok. Gel gör ki reklam fırtınası var. Her taraf bilboard , afiş, yapılan ne var.? Koskoca bir hiç. Yazık oldu aydına. Ama yine özlem der bu aydınlı
    Cevapla
  • Özgen Karaca 4 ay önce Şikayet Et
    Bu haberin kaynağı yenişafak gazetesi ise inandırıcı olmaz. Kimden duymuş , nereden haber almış. Tamamen asparagas. Dertleri partide nifak yaratmak.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Belediyeleri ranta çevirmişler esnaftan aldığı ürünleri taksitle ödeme yapıyorlar enflasyondan dolayı zarara uğruyor insanlar didimdeki mütahitlere sorun bakalım eksikleri olmasa bile ruhsatları rahat alabiliyorlarmı acaba araştırın bakalım eger gerçe gazetecilik yapıyorsanız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!