Devlet Bahçeli'den sert mesaj: Bu şerefsizlerin kökünü kazımak mukaddes bir görevdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde hain bölücü terör örgütü tarafından 6 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili çok sert mesaj yayımladı.

GİRİŞ 23.12.2023 13:55 GÜNCELLEME 23.12.2023 14:40
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hain saldırıya çok sert tepki gösterdi. Bahçeli açıklamasında, ''Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.'' dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK'lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef altı vatan evladımız şehit olmuş, altı vatan evladımız da yaralanmıştır. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • Salt28 4 ay önce Şikayet Et
    Mecliste hergün görüyosunuz yapın gerekeni..
    Cevapla
  • Yusuf 66 4 ay önce Şikayet Et
    Temizliği önce içerden yapalım sonrası nede olsa gelir
    Cevapla
  • ERDO61 4 ay önce Şikayet Et
    Meclisin çoğunluğu sizde, terör propagandası kim yapıyorsa makam ve mevkisi ne olursa olsun, vatan hainliğinden tutuklanıp en ağır cezayı alması sağlanmalı. Anayasa mahkemesi derhal lav edilmeli ülke yararına yaptığı hiç bir iş yok. LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sayın Bahçeli önce meclistekiler temizlenmelidir gereğini yapın hep birlikte
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Agzina sagli bahcelim .bu kani bozuklari dumduz edin acimayin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!