Başkan Erdoğan toplantıda talimatı verdi: Son bulacak!

AK Parti Genel Merkezi'nde önceki gün Antalya İl Teşkilatı ile buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın geri kazanılması için teşkilata talimat verdi.

GİRİŞ 27.12.2023 07:56 GÜNCELLEME 27.12.2023 09:27
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın, "Antalya'nın yeniden gerçek belediyecilik ile buluşturulması gerekiyor. Bu yüzden teşkilatın var gücü ile çalışması gerekiyor. 31 Mart seçimlerinde 5 yıllık fetret dönemini kapatalım. Şehirlerimizi yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturalım. Gönül belediyeciliği markamızı vatandaşlara tek tek anlatalım" dediği öğrenildi.

Erdoğan, bizzat başkanlık ettiği il temayül toplantılarında teşkilatın taleplerini dinliyor.

İl temayüllerinde sona yaklaşıldı. Bu kapsamda dün 6 il teşkilatı ile görüşen Erdoğan, bugüne kadar 28 büyük şehrin teşkilatı ile bir araya gelmiş oldu.

SEÇİMLERE GÜÇLÜ HAZIRLIK

Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik dün genel merkezde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Çelik, aday belirleme sürecine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bütün çalışma arkadaşlarımızın, teşkilatlarımızın en derinlemesine görüşlerini almak, seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstişarelerin tamamlanmasından sonra aday belirleme safhası daha sonraki toplantılarda ele alınacak."

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Antalya diğilde Kuzey kıprıs topraklarımızı arazileri talan edip alan Yahudileri çıkart iptal ettir satışları neden sessiz kalıyorsun gemilerin İsrail'e mal tasımasına ses çikarmadığın gibi kime çalışıyorsun Erbakan hocanın dedikleri blöf diye algıladık seni korumak için demekki hoca yalan konuşmazdı herşey doğruymuş heryol Yahudiye çıkıyor
    Cevapla
  • Türk 4 ay önce Şikayet Et
    Hayaller ve hayatlar , maalesef bursayı bile kaybedeceksin Reis, fakir fukara emekli kiracı dul yetim vatandaşın halinden haberiniz yok
    Cevapla
  • gerçekler acıdır 4 ay önce Şikayet Et
    Mehmet tuzu kuru anlaşılan sende köşeyi dönmüşsün belli nerde hükümete sallayan gördüysem %95 'i bu hükümet sayesinde zengişleşmiş kişiler en basit örneği akrabam gece gündüz sayıyor hükümete 2 evi 2 arabası var ayda 120 bin üstü maaş giriyor evine
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    hayaller bu da gerçekler ne olacak 1 nisanda göreceğiz.
    Cevapla
  • Arif¹ 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Reis'im. Sizin gündeminizi öğle doldurdular ki , bize ayıracak zaman bulamaz oldunuz. Bu kadar zulm eden bir kaç bakana bırakın tahammül etmenizi, oralarda oturtmazsiniz bile. Biz sizin le bir yola çıktık Reis'im Bizi yolumuzdan döndürmeye çalışıyorlar. Böyle bir enflasyonist ortamda Sorulacak sorulara verecekleri tek cevap bile Bulamazlar o Bakanlar ve ekipleri. Zulm bu işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti