Meral Akşener'den 'terörist' tepkisi: Koltuk uğruna...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 27.12.2023 10:51 GÜNCELLEME 27.12.2023 11:55
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

12 ilimizde; 12 yiğidimiz, 12 canımız, 12 evladımız. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Yüce Allah onları, peygamber efendimize, komşu kılsın. Düşünün ki 24 saatte, 12 şehit verdiğimiz, millî bir acıda bile kendi evlatlarına, millî yas ilan etmeyi çok gören, bir büyük vicdansızlıkla, mücadele ediyoruz. Terörle mücadelede bile hamasetin arkasına sığınan, bir büyük ciddiyetsizlikle, mücadele ediyoruz.

Çok değil, daha 1 yıl önce 'Şu kadar terörist kaldı', 'Ayakkabı numaralarını bile biliyoruz', 'Terörü bitirdik' diye, milletimize yalan söyleyen dün verdikleri sözlerin, bugün hesabını veremeyen bir büyük basiretsizlikle, mücadele ediyoruz. Ve ne yazık ki, sadece iktidarla da mücadele etmiyoruz.

'OY KAZANMA UĞRUNA BÖLÜCÜLÜĞE SES ÇIKARAMAYAN KOLTUK MERAKLISI FIRSATÇILARLA DA MÜCADELE EDİYORUZ'

Biz aynı zamanda milletin vicdanını temsil eden, bu kutlu çatının altında PKK terörünü, aklama peşine düşenlerle de, mücadele ediyoruz. Terörist başına, methiyeler düzme yarışına girenlerle de, mücadele ediyoruz. Haine hain diyemeyen, sözde demokrasi havarisi riyakarlarla oy kazanma uğruna, bölücülüğe ses çıkaramayan koltuk meraklısı fırsatçılarla da, mücadele ediyoruz!

İşte bu yüzden, İYİ Parti olarak sonda söyleyeceğimizi, en başta söyleyelim. Adı sürekli olarak değişen; ama terörist başına duyduğu sevdası, bir türlü değişmeyen, bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde, siyasi meşruiyeti yoktur.

Kürt vatandaşlarımızı, kendilerine kalkan olarak kullanıp terörü aklamaya kalkanların Gazi Meclisimizde yeri yoktur. 'Öcalan Kürtlerin bir değeridir' diye yapılan, bir açıklamanın da emir aldıkları hainlerin dışında bu vatanın hiçbir evladında, karşılığı yoktur. Biz, İYİ Parti olarak on binlerce insanımızı, katleden bir caninin, 'Kürtlerin bir değeri' olarak pazarlanmasını, asla kabul etmiyoruz. Çünkü bizim için Kürtler elinde, on binlerin kanı olan bir teröristle, aynı cümlede anılamayacak kadar değerlidir. Çünkü Kürtler merttir, namusludur, vicdanlıdır. Kürtler bu vatanın, has ve şerefli evlatlarıdır."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • 1071 vatan sevdası 4 ay önce Şikayet Et
    Bu sözleri söyleyen Sanki Meral akşener değilde sanki Devlet Bahçeli söylemiş gibi ANLIYAMADIM
    Cevapla
  • Erdal 4 ay önce Şikayet Et
    Çok inandik
    Cevapla
  • Mehmetx 4 ay önce Şikayet Et
    Sen mi mücadele ediyorsun? Kolkolaydınız, seloyla kahvaltı yapacaktınız. Sen bizi unuttuyor sanma, sandıkta alıyorsunuz cevabını, Allah c.c. de sorsun.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    daha düne kadar beraberdiniz hayırdır
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar iki yüzlü olurmu oluyor görüyorsunuz !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"