DEVA Partisi Adana’da 5 ilçe adayını açıkladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’ın katılımıyla Ankara’da Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı düzenledi. Toplantıda aralarında Adana’nın 5 ilçe belediye başkan adayının da bulunduğu 75 belediye başkan adayı kamuoyuna tanıtıldı.

DEVA Partisi Adana’da 5 ilçe adayını açıkladı
DEVA Partisi Adana’da 5 ilçe adayını açıkladı
GİRİŞ 29.12.2023 17:43 GÜNCELLEME 29.12.2023 17:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tanıtımda Adana’dan 5 adayın ismi açıklandı. Karaisalı’da Ayhan Avcı, Kozan’da Veli Küçük, Sarıçam’da Cengiz Yalman, Pozantı’da Mehmet Emin Kaya, Yumurtalık’ta Uğur Karataş belediye başkan adayı olarak açıklanan isimler oldu.

Toplantı ve adaylar hakkında konuşan Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, şu açıklamada bulundu:

“Milletimize hizmet ve yerel yönetimlerde adalet için yoğun bir mesaiyle çalışarak belirlediğimiz belediye başkan adaylarımızı ilan etmeye devam ediyoruz. Bugün Adana’dan da 5 ilçemizin belediye başkan adayını açıklayarak DEVA Belediyeciliği için Adanalı hemşehrilerimizin iradesine ve takdirine sunduk. Birbirinden değerli, farklı nitelikleri olan, toplumla iç içe, toplumu tanıyan, toplumun neye ihtiyacı olduğunu bilen adaylarımızı tebrik ediyor; ülkemiz ve Adanamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adaylarımıza; ülkemize, milletimize ve Adanamıza hizmet konusunda duyduğum güvenle, 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olacaklarına ve Adana’yı DEVA Belediyeciliği ile hak ettiği yere taşıyacaklarına canı gönülden inanıyorum.”  

Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi süreçte belediyelerin durumuna da değinen Kısacık; şeffaf, etkin ve katılımcı anlayış unsurlarının ön plana çıktığı DEVA Belediyeciliğini vurgulayarak, “Partimizin kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin; liyakatli, adaletli, hukuka bağlı, şeffaf ve ulaşılabilir olma niteliklerine sahip siyasi ve yönetim mekanizmalarına ihtiyaç duyduğunu söylemiştik. Gelinen noktada aynı husus yerel yönetimlerimiz için de geçerli. İktidarın yerel yönetimleri asıl kuruluş, işleyiş ve hizmet anlayışından saptırıp; kayırma, rant devşirme, yolsuzluk, haksız kazanç, israf ve daha kötüsü siyasetin finansman aracı haline getirdiğini görüyoruz. Biz, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde, DEVA Belediyeciliği anlayışımızla; yolsuzluktan arınmış, hukuka bağlı, katılımcı, ulaşılabilir, ayrımcılıktan arınmış, kaynaklarını siyasete değil halka hizmet için etkin, etkili, verimli kullanan belediyeler için yola çıkarak, 31 Mart yerel seçimlerinde milletimizin iradesine talip olduk. Kadrolarımızla, adaylarımızla milletimizin de takdiriyle başarılı olacağımıza inancım tamdır” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • hacı 3 ay önce Şikayet Et
    bebecan kontrol et başkan adaylarının sandıklarını seni keklemesinler
    Cevapla
  • Kul 3 ay önce Şikayet Et
    Kendine devâ olamayan başkasına nasıl devâ olsun ...
    Cevapla
  • Adanali 3 ay önce Şikayet Et
    Sifir Da sifir hayirli olsun
    Cevapla
  • güneyli 3 ay önce Şikayet Et
    Adayların kendi oy kullandıkları sandıkları takip edin deva boş çıkacak
    Cevapla
  • İşte Öyle 3 ay önce Şikayet Et
    Komik... ))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi