AK Parti’den yeni hedef! Erdoğan 85 milyona davette bulunmuştu

Türkiye'nin en büyük siyasi parti hareketi olarak 11 milyon 183 bin 839 üye sayısı bakımından birinci sırada yer alan AK Parti'de yeni hedef belli oldu.

GİRİŞ 03.01.2024 08:33 GÜNCELLEME 03.01.2024 09:23
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin genç ve kadın üye sayısıyla da Türkiye'nin en büyük siyasi hareketi olduğunu vurgulayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ağustos'ta kalbi Türkiye için atan herkese kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu belirterek 85 milyona davette bulunmuştu.

AK Parti'nin bir Türkiye partisi olduğunu belirten Erdoğan, üye sayısı itibariyle de ülkenin en büyük siyasi hareketi olduğunu da söylemişti. 

AK Parti'de hedef 15 milyon üye sayısına ulaşmak olacak.

2023'TE TÜRKİYE BİRİNCİSİ ANKARA

Başkent Ankara, AK Parti'ye yeni üye getirme bakımından 4'ncü kez rekor kırdı. 2023 yılında Ankara 120 bin 316 yeni üye ile Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmadı. Böylece Ankara kendi rekorunu yineledi. Ankara, 25 ilçede 875 bin üyeye sahip oldu.

AK PARTİ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KADIN HAREKETİ

AK Parti'de kadınlar, teşkilatlardan milletvekilliğinde, belediye meclis üyeliğinden belediye başkanlığına, MKYK üyeliğinden MYK üyeliğine kadar parti yönetiminde de söz sahibi konumunda.

5 milyon 531 bin 196 kadın üyeye sahip olan partinin hedefi 7,7 milyon kadın üye.

Son bir haftada 50 bin 391 yeni kadın üye AK Parti ailesine dahil oldu.

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Arif¹ 3 ay önce Şikayet Et
    Bu seçim zor bir seçim. Kolay olanı zorlastirdik. Öyle bir ekipler varki yönetimde.Sayın Reis'im bakalım ne zaman dur diyecek bunlara. Misafirin kamçısı yemektir derler. Bizim de , alabildiğimiz emtialar, elimize gece maaşlar, yasamak için gerekli olana sahip olmamız.Ne yazık ki bunlar elimizden o ekipler tarafından alındı Reis'im.Maaş&Oy ikilemine girdik.Çok kötü. Bir cümle yeter Sizden
    Cevapla
  • okuyucu 3 ay önce Şikayet Et
    bu seçim hüdapar ile inşaallahhh
    Cevapla
  • Gazlambasi 3 ay önce Şikayet Et
    Reis kamuda ki sözde işçi özde yandaşlar ikramiye alıyor memurlar niye ikramiye alamıyor...
    Cevapla
  • Yaşlı akpli 3 ay önce Şikayet Et
    Kimvdiyor hayat pahali diye bunlar siyonist ve bati taitcileridir. Ben emek maaşım le her gece manda sutu iciyor hurmami yiyorum, her Allahin gunu bir yerden petrol dogal gaz cikiyor, diger ulkeler yerinde sayarken turkiye batiyi 122 sene gerixe birakiyor. Yazasin reisimiz el muzaffer el gazi e hanedani.. bakin heosi ne kadar kulturluler konusmalar yapiyorlar bakan oluyorlar. Daha ne
    Cevapla
  • fani 3 ay önce Şikayet Et
    2000 sonrası için kademeli emeklilik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!