Erdoğan açıkladı: Mottomuz yeniden İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerine ilişkin, "İstanbul, artık eski günlerine dönmek istiyor. İstanbul'u yeniden inşa ve ihya etmek zorundayız. Mottomuz: Yeniden İstanbul" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 05.01.2024 15:38 GÜNCELLEME 06.01.2024 07:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Palace Kempinski'de Ortak Paylaşım Forumu'nda 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerine ilişkin konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin her alanda nereden nereye geldiğini en iyi sizler biliyorsunuz. Büyük bir gururla ifade etmek isterim ki Türkiye'nin son 21 yılı, Cumhuriyet döneminin altın yılları olarak şimdiden tarihe geçmiştir. Ulaştırmadan turizme, savunma sanayinden teknolojiye, çevre ve şehircilikten terörle mücadeleye, sağlıktan uluslararası yatırımlara kadar aklınıza gelebilecek her alanda çok büyük dönüşümlere imza attık. Şehirlerimizin çehresini tamamen değiştirdik. Ülkemizi nice yılların getirdiği ihmallerin, eksiklerin utancından kurtardık." açıklamasında bulundu.

Erdoğan, İstanbul'u çöp, çukur, çamurdan kurtardıklarını hatırlatarak, "Burada yaptığımız yine uluslararası bir toplantıda o zaman dediler ki 'Dünyada İstanbul temiz şehir noktasında 1 veya 2 numaradır.' Bunlar durup dururken olmadı. Süratle çöpten, çukurdan, çamurdan, İstanbul'umuzu kurtardık." diye konuştu.

Şu anda İstanbul'un artık o günlerine yeniden dönmek istediğini ifade eden Erdoğan, "Onun için artık bizim için mottomuz 'Yeniden İstanbul.' Buna mecburuz. 'Yeniden İstanbul'u inşa ve ihya etmeye mecburuz. Onun için tabii çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz ve yeniden İstanbul'u inşa ve ihya ederek yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Yıldız Camisi'nde kıldıCumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Yıldız Camisi'nde kıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer siyasilerden sanatçı Ayla Algan için taziye mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer siyasilerden sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Başkan Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması!Başkan Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması!

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'den kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı'na bağışladıErdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'den kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • tencebombos 4 ay önce Şikayet Et
    tüm büyük sehirler neden gitti firsatcilar ülke wkonomisini yerden yere vurdu maf etigi icin neye dsysnarak geri alinacak tüm büyük sehirler bos tencere kimseyi tanimaz
    Cevapla
  • Kemal 4 ay önce Şikayet Et
    Seyyanen varsa oy var seyyanen yoksa oy yok 8 bini bütün emekliye verin
    Cevapla
  • Kemal 4 ay önce Şikayet Et
    Seyyanen varsa oy var seyyanen yoksa oy yok 8 bini bütün emekliye verin
    Cevapla
  • Dava adamı 4 ay önce Şikayet Et
    Kim kimi ne kadar düşünüyorsa... Mottomuz
    Cevapla
  • 7500. 4 ay önce Şikayet Et
    önce emekli sonra motto, bu seçimler emeklilerin elinde ammaaaaa 18000 tl yada 20000 tl olursa düşünebiliriz. Yoksa bedavaya muhalefete veririz. Karar Erdoğanın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırıları, dünyada Yahudi avına mı dönüşüyor?
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz