Son dakika: Erdoğan-Bahçeli arasındaki kritik görüşme!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında yapılan görüşme sona erdi.

Son dakika: Erdoğan-Bahçeli arasındaki kritik görüşme!
Son dakika: Erdoğan-Bahçeli arasındaki kritik görüşme!
GİRİŞ 11.01.2024 15:15 GÜNCELLEME 11.01.2024 23:27
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Görüşme bir saat sürdü.

İki lider, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için partilerinin çalışmalarını ele aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 17.00'de ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u kabul edecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Ersan Kara 3 ay önce Şikayet Et
    Ödenen primlere göre bir hesap yapıp kıyas yapmak doğru olacaktır. Günlük ihtiyaçlara göre enflasyon %100 üzerinde iken SSK emeklilerine çok zam verildiği iddiası ne kadar doğru?...
    Cevapla
  • Gazze planı 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin Laheyde israil aleyhine açtıgı dava ele alındı.Israilin ceza alması için Turkiye daha ne yapabilir geliştirilmesi gereken stratejik planlar ele alındı.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 3 ay önce Şikayet Et
    Başkanım hani söz vermiştiniz 3600 ek gösterge ne oldu?
    Cevapla
  • MEHMET O 3 ay önce Şikayet Et
    SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine neden ek zam isteniyor ? Temmuz ayında SSK Emeklisi % 25 alacak Memur Emeklileri ise % 18,5 alacak. O zaman da aradaki Farkı Memur Emeklilerine verecekler mi, HAYIR. Bu durum yıllardır böyleyken ses çıkarılmadı şimdi ise SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine ek zam konuşuluyor. Çözüm BÜTÜN EMEKLİLERE EN AZ 8077 TL SEYYANEN ZAM Verilmesidir.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ssk emeklileri reisim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak