CHP'den Lütfü Savaş açıklaması! Adaylığı çekildi mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçimlere ilişkin aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu. Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'ın adaylığının geri çekileceği iddiasını da yalanladı.

CHP'den Lütfü Savaş açıklaması! Adaylığı çekildi mi?
CHP'den Lütfü Savaş açıklaması! Adaylığı çekildi mi?
GİRİŞ 11.01.2024 15:56 GÜNCELLEME 11.01.2024 18:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, dün gerçekleştirdikleri Parti Meclisi (PM) toplantısında, 6'sı büyükşehir, 15'i il olmak üzere 242 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıkladıklarını söyledi.

'HATAY ADAYIMIZIN GERİ ÇEKİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR''

Geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Hatay'da büyük acılar yaşandı, bu yaraların, bu yıkımın tamir edilmesi konusunda CHP, Büyükşehir Belediye Başkanı'mız gereken her türlü fedakarlığı göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir."

GÖZLER ANTALYA VE İZMİR ADAYLARINDA

Antalya ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarının neden açıklanmadığının da sorulduğu Yücel, bu konudaki değerlendirmelerin sürdüğünü dile getirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ev Sahibi 3 ay önce Şikayet Et
    Dönüşümün dibine vurdular, dibine kadar yolları var.
    Cevapla
  • bekir 3 ay önce Şikayet Et
    Sakın haa Lütfüyü adaylıktan çekmeyin - Önce Kentsel Dönüşüme engel olup binlerce Hataylının çürük binaların enkazında kalmasının hesabını versin - Haaa buna rağmen Hataylılar inat eder bize deprem e hazırlık lazım değil diyorsa o zaman Hataylının kararıdır saygı duyarım - kendi düşen ağlamaz
    Cevapla
  • Soner 3 ay önce Şikayet Et
    Belediye CHP li ama devleti , askeri , polisi kendileri haric herkesi karaladilar , ne yapmisbu blediye depremden once deprem icin koca bir hic
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yakışır CHP ye....
    Cevapla
  • Misafirü 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın hatayda makinaları dahi çıkarmadığı basında yeralıyor yıkılan binaların müteahhitlerini ölümüne savunuyor ve insanlar can veririken belediye ortada yoktu bu adam yargılanmalı iken nasıl aday oldu benim ailemden yedi kişi öldü akraba ayrı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi