BBP'nin Sivas Belediye Başkan adayı belli oldu

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Sivas Belediye Başkan adayının Adem Uzun olduğu açıklandı.

GİRİŞ 19.01.2024 21:51 GÜNCELLEME 20.01.2024 12:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. BBP'nin de Sivas Belediye Başkan adayının Adem Uzun olduğu duyuruldu.

BBP Genel Merkezi tarafından, yapılan yazılı açıklamada, "Sivas İl Teşkilatında yapmış olduğumuz temayül yoklaması, Sivas'ın tüm mahallelerinde yapılan kapsamlı anket çalışmaları ve Genel Merkezde yapmış olduğumuz mülakat süreçlerinden sonra, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde, Sivas Belediye Başkan Adayımız Dr. Adem Uzun olmuştur. Adayımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda üstün muvaffakiyetler diliyor, adaylığının Sivas’ımıza, camiamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Sivas'la ilgili, Genel Merkezimizin ve Sivas İl Teşkilatımızın ve titizlikle yapmış olduğu aday belirleme çalışmalarını bugün neticelendirdik. Parti Genel Merkezimizde Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici beyefendi Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz, Sivas İl ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz toplantıda, Dr. Adem Uzun'u Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı olarak açıkladık. Birbirinden değerli her iki adayımıza, bu süreçte göstermiş oldukları birlik, beraberlik, nezaket ve olağanüstü emeklerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Özellikle aday adayımız sayın Cengiz Görgen'in bugüne kadar göstermiş olduğu samimi gayretleri, partimizin birçok kademesinde sürdürmüş olduğu görevlerindeki katkıları, ayrıca 'Kara Sevdamız' Sivas'ı almak için bundan sonraki süreçte göstereceğine inandığımız özverili çalışmalarından dolayı kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak başta Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici olmak üzere tüm unsurlarımızla Sivas Belediyesi'ni camiamıza kazandırmak için elimizden geleni yapacağız" denildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13
  • Bozkurt Nihat 3 ay önce Şikayet Et
    Oylar Mhp'ye
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İnsallah kazanir.
    Cevapla
  • ali haydar 3 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olsun.çekişmeli bir yarış bekliyor,adem beyi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hilml başkan değişmeliydi Oylar BBP ye
    Cevapla
  • Dost 3 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı Olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum