Canan Kaftancıoğlu artık 'Kaftancıoğlu' değil!

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı bırakarak doktorluk mesleğine geri dönen Canan Kaftancıoğlu, eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan boşandı.

GİRİŞ 20.01.2024 01:36 GÜNCELLEME 20.01.2024 08:55
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Son dakika Canan Kaftancıoğlu haberleri: Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 22 yıllık eşi Ali Naki Kaftancıoğlu ile olan birlikteliğini sonlandırdı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı bırakan Canan Kaftancıoğlu eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan anlaşmalı olarak boşandı.

Antalya’da seçim çalışması yapan Canan Kaftancıoğlu'nun, 8 Ocak tarihinde Adalar Adliyesi’nde Ali Naki Kaftancıoğlu'ndan boşandığı öğrenildi.

Canan Kaftancıoğlu ve eski eşi Ali Naki Kaftancıoğlu

CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN SOYADI NEDİR?

Siyaset camiasında Canan Kaftancıoğlu soyadıyla bilinen eski CHP'li isim, 22 yıllık evliliğini sonlandırmasının ardından kızlık soyadı olan 'Şahin' soyadını tekrardan kullanmaya başlayacak.

CANAN KAFTANCIOĞLU KİMDİR?

Canan Kaftancıoğlu, Ordu'nun Mesudiye ilçesi, Çiftlik Sarıca köyünde, ilkokul öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu'da tamamladıktan sonra 1995'te İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

1997 yılında mezun olduğu üniversitenin Adli Tıp bölümünde ihtisasa başladı ve 2000 yılında Türkiye İnsan Hakları Vakfı'nda vaka taraması yaptığı "İşkence Olgularının Adli Tıbbi Değerlendirilmesi" teziyle ihtisasını tamamlayarak Adli Tıp Doktoru (Adli Tabip) oldu.

Canan Kaftancıoğlu

İhtisas öncesi Sivas Suşehri Devlet Hastanesi’nde acil tabibi olarak görev yaptığı dönemde meslektaşı Ali Naki Kaftancıoğlu ile tanıştı ve 2001'de evlendi.

Toplumsal Bellek Platformu'nun kurucuları arasında yer aldı. Faili meçhul cinayetleri işlediği "Benim Babam Bir Kahramandı" isimli derleme kitabı bulunmaktadır.

Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması düzenleme komitesindedir. Birleşik Haziran Hareketi Yürütme Kurulu üyesidir.

2011-2012 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul basın, kültür ve iletişimden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, 2012-2014 yıllarında ise İl Başkan Vekilliği görevlerini yaptı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • Akleden 3 ay önce Şikayet Et
    Kaftancıyanın kim olduğunu bu Millet çok iyi biliyor Ordulu filan değil.
    Cevapla
  • Türk 3 ay önce Şikayet Et
    Orduda. Doğmuş. Ama. Ordulu. Deyıl. Herhalde. Çünki. Ordudan. Böyle. Yamuklar. Çıkmaz
    Cevapla
  • Ala 3 ay önce Şikayet Et
    Mesudiyeden hemde. Peeeeh!
    Cevapla
  • Bozkurt 3 ay önce Şikayet Et
    Hiçte umrumda değil
    Cevapla
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    istanbul üniversitesine el altından ne militanları aldılar saldılar piyasaya üniv mezunu diye.o kemal alemdaroğlu yök başkanları yatacak yeriniz yok
    Cevapla
  • Aslı 3 ay önce Şikayet Et
    Bir çok İslamcı militan girdi, evet. Bu kadın ile ilgisini anlayamadım.
    Cevapla
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    canlı bomba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi