İstanbul'da aday gösterilen AK Partili isimlerden ilk mesajlar

"5 yıllık fetret devri son bulup şahlanış devri başlayacak." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul ilçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. İşte yeniden aday gösterilen bazı isimlerin ilk mesajları...

GİRİŞ 20.01.2024 17:09 GÜNCELLEME 21.01.2024 11:21
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

7 Ocak'ta İstanbul 18 Ocak'ta Ankara ve İzmir'in ardından bugün İstanbul'un ilçeleri açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı’"na katıldı.  Erdoğan, İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. İşte yeniden aday gösterilen bazı isimlerin ilk mesajları;

ŞADI YAZICI: ŞEHREMİNİ EMANETİNİ İNŞAALLAH SAHİBİNE VERECEKTİR

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı: İlçelerden alınan kümülatif oylarla İstanbul alınacak. "Yeniden İstanbul" tüm teşkilatlarla, gönül verenlerle, Cumhur İttifakının tüm üyeleriyle ve işinde başarılı olmuş, halkı kucaklayabilen adaylar belirleyerek ve yine başarı indeksinde kendini ön plana çıkaran isimlerle - istisnalarla beraber - başarılabilir. İstanbul yeniden şehremini emanetini İnşaAllah sahibine verecektir.

İLHAN OCAKLI: 'İSTANBUL'UN AKCİĞERİ'NDE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

AK Parti Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: Şile 72 Km. sahil hattıyla, yüzde 80'i orman alanı olan 782 km'2'lik yüz ölçümüyle bir başka deyişle İstanbul'un akciğerleri. Bunu koruyarak daha güzel hizmetlerin altına imza atacağız. Gençlerle ilgili kadınlarımızla ilgili yeni farklı projeleri inşaAllah önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz. 57 köyümüzde de meydanlar, aydınlatma ve  sokak yenileme projeleri ile hizmetlerimize devam edeceğiz.

ÖMER ARISOY: VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTTUK

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: İlk günkü aşkla, tıpkı bundan önce 5 yılda olduğu gibi yeniden yola çıkacağız. hemşehrilerimizle birlikte yeni ve güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Geçmiş dönemde verdiğimiz sözlerin tamamını tutmuş biri olarak bugün yeniden Zeytinburnulu hemşehrilerimizin, büyük Zeytinburnu ailesinin huzuruna çıkacağız. Elbette yeni sözler vereceğiz ve inşaAllah onlar da tutacağız. 

İSMET YILDIRIM: DAHA BÜYÜK İMKANLARLA DAHA İYİ BİR ÜMRANİYE

AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı: Ümraniye bir başka. 750 bin nüfusa ulaştı. 550 bin seçmenimiz var. İçinde Finans Kenti de barındıran yeni dinamikleri ve Murat Kurum'la birlikte İBB'yi de alarak inşaAllah daha iyi hizmetlere imza atacağız. İBB'yi de alarak daha büyük imkanlarla büyük projelerle daha iyi bir Ümraniye diyoruz.

MURAT AYDIN: GENÇLERİN HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞTİĞİ KENT BEYKOZ

AK Parti Beykoz adayı olarak açıklanan Murat Aydın: Beykoz'la ilgili özellikle Beykoz'un gençleriyle ilgili şöyle bir hayalim var; Beykoz'un gençleri kendi hayallerini Türkiye'de en rahat hangi şehirde gerçekleştirebilirim diye kendilerine sorduğunda o sorunun cevabı Beykoz olacak. 

DENİZ KÖKEN: 5 YILDA 90 PROJE KAZANDIRDIK

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken: 5 yılımızda Eyüpsultan'ımıza 90 proje kazandırdık üstüne devam ederek bu şehri daha yaşanılabillir hale getirmek  içi elimizden geleni yapacağız. 29 mahalle 2200 sokak ve caddesi olan büyük bir ilçemiz. Hamdolsun bu 5 yılda her sokağına girdik girmeye de devam edeceğiz.

ABDURRAHMAN DURSUN: SULTANGAZİ'Yİ DIŞARIYA AÇACAK ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun: Sultangazı AK Parti'nin kalelerinden bir tanesi ve bu seçimde daha fazla oylarımızı yükselteceğiz. Sultangazi'de çok güzel işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Sultangazi'yi dışarıya açacak çok güzel projelerimiz var.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: USTALIK DÖNEMİMİZLE DAHA İYİ ESERLERLE DEVAM EDECEĞİZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü: Geçen 5 yılda zor dönemlerde de olsa 268 projeye imza attık. Fitness salonları olsun her mahalleye kreş sözümüz olsun hepsini Sancaktepe'ye kavuşturduk, sözlerimizi tuttuk. Şimdi ustalık dönemimizle daha iyi eserlerle devam edeceğiz inşaAllah.

KADEM EKŞİ: KENT İÇİN GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI

Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi: Maltepe'de üretimin bereketine enerjisine şehrimizin geleceğine, gençlere, kadınlara ciddi bir şekilde onların hayatını kolaylaştıracak depreme karşı güvenli yaşam alanları noktasında - ben de bir deprem mühendisi olarak - İstanbul'da şantiyeci başkanımız Sayın Murat Bey, ben ona İstanbul'un kaptanı diyorum - bu çalışmalara başlayacağız.

MEHMET ERGÜN TURAN: 5 BİN ARAÇLIK OTOPARK

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: 2019'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaybedilince bir kanadımız eksik olarak uçmaya çalışıyorduk. İnanıyorum ki bu dönem, Büyükşehir Belediyesine Murat Kurum başkanımızı seçtiğimizde Fatih'te yaptığımız hizmetler bir başka merhaleye geçecektir. Mesela bu dönem bizin otopark ile alakalı yapacağımız işler vardı ama arazi üretilen bir şey değil. Bir örnek olarak söyleyeyim Fatih'te 3 tane büyük otopark var, bunları ya bitirin ya da bize verin dedik ama ne yapıldı ne de verildi.


 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • başgan 3 ay önce Şikayet Et
    Tevfik bey i küstürdünüz. bence hakedoyordu ibb yi. yine de grup başkanı olarak ne gerekiyorsa yapar.
    Cevapla
  • serfirâz 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih adayı iyi ist da öyle beyoğlu bilemedim
    Cevapla
  • Tosya 3 ay önce Şikayet Et
    Üsküdar belediyesi Yavuztürk diye bir mahalleniz var gelmesenizde sizin çözün şu kentsel dönüşümü yoksa bizi Ümraniye belediyesine bağlayın
    Cevapla
  • Çengelköy 3 ay önce Şikayet Et
    Bizde guzeltepe liyiz
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sakın ha, zaten mecburi EYT ile gelecek nesiller bırakın koca yük daha da buyutulmesin. dünyanın en gelişmiş ve zengin ülkeleri 65 'te emekli olurken biz neden 40 yaşında emekli oluyoruz. Bu kadar emeklinin maaşını kim ödeyecek.
    Cevapla
  • Musab 3 ay önce Şikayet Et
    Beykozda gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit